Haberler

Beko Basketbol Ligi

Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, Beko Basketbol Ligi'nin 23. Haftasında Deplasmanda Oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyespor Maçının, Play-off'a Kalma Yolunda Son Şansları Olduğunu Söyledi.

Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, Beko Basketbol Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda oynayacakları Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının, play-off'a kalma yolunda son şansları olduğunu söyledi.

Kepez Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-mavililer, Muratpaşa Belediyesi Spor Salonu'nda, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Pınar Karşıyaka'yı uzatma bölümü sonunda mağlup eden Kepez Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak, 11 galibiyet hedefini yakalamak istiyor.

Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, '10 galibiyet ligde kalmayı garantiler' şeklindeki söylemleri doğru bulmadığını belirterek, "10 galibiyet, ligde kalmak için yeterli değil. 11 galibiyet almamız gerekiyor. '10 galibiyetimiz var, basketbol oynamayı bırakalım' gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Aynı ciddiyetle, galibiyet isteğiyle her maçımızı final havasında oynamaya devam edeceğiz. Motivasyonumuz en üst seviyede. Kalan maçlarımızdan alabildiğimiz kadar galibiyet almaya çalışacağız" dedi.

Beko Basketbol Ligi'nin iyi basketbol oynayan takımlarından biri olan Mersin Büyükşehir Belediyespor ile çok zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Mersin Büyükşehir Belediyespor ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimizin çok iyi bir oyuncu kadrosu var. Mersin Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz. Galibiyet için Mersin'e gidiyoruz. Bu maç, play-off yolunda son şansımız" şeklinde konuştu.

(SÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title