Haberler

Beklenen Güzelyalı imar planları onaylandı

Güncelleme:

Mudanya'nın beklediği Güzelyalı 1/bin ölçekli revizyon uygulama imar planı ekim ayı olağan meclis toplantısında onaylandı.

Mudanya'nın beklediği Güzelyalı 1/bin ölçekli revizyon uygulama imar planı ekim ayı olağan meclis toplantısında onaylandı.

Mahkeme kararıyla iptal edilen Güzelyalı imar planları, Mudanya Belediyesi tarafından yeniden hazırlandı. Beklenen Güzelyalı 1/bin ölçekli revizyon uygulama imar planı değişikliği, ekim ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda oy birliğiyle kabul edildi. Mudanya'yı modern şehircilikle buluşturmak için çalıştıklarını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "1992 planlarındaki sınırlara uyulmak kaydıyla yenilenen imar planları ile Mudanya'nın kimliğine ve tarihine özgü, turizm öncelikli bir kent planlaması ortaya çıkarılmış oldu. Sahil bandında kesintisiz yaya ve bisiklet yollarının planlandığı, belediye hizmet alanlarının, turizm alanlarının, sağlıklı hayat için gerekli olan bir çalışmayı Mudanya'mıza kazandırmış olduk. Modern, günümüz şartlarına ve gelecekteki ihtiyaçlara cevap verecek imar planı çalışması teknik ekiplerimiz tarafından hazırlandı. 413.5 hektarlık alanı kapsayan planlarla, mahkemenin iptal gerekçeleri ortadan kaldırıldı. Uzun yıllar boyunca plan değişikliğine gerek kalmayacak şekilde şehrin omurgası sayılacak bir çalışmaya imza attık, bütün hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Mudanya Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısı'nın ikinci oturumunda 2021 mali yılı ve izleyen iki yıl bütçesi, performans programı, ücret tarifesi görüşüldü. Oturumda, 2021 mali yılı bütçesi 125 milyon 776 bin 200 lira olarak oy birliğiyle kabul edildi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen meclis toplantısında 2021 yılı performans programı kabul edilirken, gelir ve gider bütçesi de ayrı ayrı oylandı.

Başkan Hayri Türkyılmaz, Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerine teşekkür ederken, alınan kararların Mudanya'ya hayırlı olmasını diledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güzelyalı Mudanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title