Haberler

Bebekler Yarıştı, Anne ve Babalar Ter Döktü

İzmit'te Bir Alışveriş Merkezinin Düzenlediği "Bebek Emekleme Yarışması"nda, Çocuklarını Bitiş Çizgisine Ulaştırmaya Çalışan Anne ve Babalar Ter Döktü.

İzmit'te bir alışveriş merkezinin düzenlediği "Bebek Emekleme Yarışması"nda, çocuklarını bitiş çizgisine ulaştırmaya çalışan anne ve babalar ter döktü.

Kocaeli Fuar alanında bulunan alışveriş merkezinin düzenlediği yarışmaya, 0-1 yaşına kadar olan 16 bebek katıldı. Gruplar halinde yarışan bebeklerin anneleri başlangıç noktasında çocuklarını hazırlarken, babalar ise bitiş noktasında çocuklarının daha hızlı emeklemesi için hazırlıklarını tamamladı. Emekleme yarışmasının start almasıyla birlikte bebeklerin ilgisini çekmek için türlü numaralar deneyen anne ve babalar, çocuklarından daha çok ter döktü. Biberon, telefon, balon ve oyuncakların yasak olduğu emekleme yarışmasında anne ve babalar çocuklarını bitiş çizgisinde getirmekte oldukça zorlandı. Üçlü gruplar halinde yarışan bebeklerin pek çoğu başlangıç noktasından hareket bile etmezken, sunucunun anonsları uzatmasıyla birlikte ağlayan bazı bebekleri ise aileleri yarış alanından almak zorunda kaldı. Yarışlarda dereceye giren bebeklere çocuk bezi hediye edildi.

(GA-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title