Haberler

Bayraklı'da CHP'li Murat Öncel Farkı

Güncelleme:

Bayraklı'nın CHPli Belediye Başkan adayı Murat Haluk Öncel, bütün enerjisi ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bayraklı'nın CHPli belediye başkan adayı Murat Haluk Öncel bütün enerjisi ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde her gün bir mahallede kahvaltıyı mahallelilerle yapan Öncel son iki günde Muhittin Erener ve Gümüşpala buluşmalarını gerçekleştirdi. Gün içerisinde yoğun proje çalışmalarına devam eden Öncel akşam üstlerinden itibaren kahve ve ev toplantılarına devam ediyor. İki günde binin üzerinde vatandaşla bir araya gelen Murat Haluk Öncel sıcak ve samimi tavırları ile ilgi çekiyor.

Öncel sözlerine birlik, beraberlik mesajı ile başlayarak, "Bayraklı'nın çok ciddi sorunları bulunuyor. Bu sorunlar ülkemizdeki sorunlar. Geçim sıkıntısı bunların en başında geliyor. İnsanlarımız insanca yaşam şartlar içerisinde yaşamak istiyor. Maalesef oluşturulan ortam, iktidarın uygulamaları, bu sıkıntıları her geçen gün artırmakta. Bunların üstesinden ancak ve ancak bir arada olarak gelebiliriz. Ülkemizin bu gün birlik beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Yerel yönetim seçimlerinden başlayarak Türkiye de yeni bir anlayışı hakim kılacağız, vatandaşın yanında, toplumcu, geçim sıkıntısını yok eden daha hakça paylaşan bir anlayış olacak. Biz kimseyi doğu batı kuzey güney diye ayırmıyoruz, kimseyi memleketine göre ayrıştırmıyoruz, kimsenin inancına karışmıyoruz tek önemli bir konu var önce insan diyoruz. İnsanca yaşam hakkı diyoruz. Buna kast edenlere vatandaşımız gereken cevabı verecektir. Toplumcu yerel yönetim anlayışımız vatandaşın derdine derman olacak" dedi.

Murat Haluk Öncel sabah kahvaltılarına her sabah devam edileceğini ve bunu bir gelenek haline getirerek seçimlerden sonra devam edeceğini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title