Haberler

Bayraklı'da Cumhuriyet Şöleni

Cumhuriyet Bayramı'nın 90'ıncı yılı kutlama etkinlikleri Bayraklı'da şölene dönüştü.29 Ekim coşkusu, tüm ilçeyi sardı.

Cumhuriyet Bayramı'nın 90'ıncı yılı kutlama etkinlikleri Bayraklı'da şölene dönüştü. 29 Ekim coşkusu, tüm ilçeyi sardı. Program kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Gün boyu süren kutlama programı Cumhuriyet çocukları gösterisine de ev sahipliği yaptı.

Bayraklı'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. İlk tören Bayraklı sevgi yolu girişinde bulunan Atatürk anıtı önünde gerçekleştirildi. Kaymakamlık programı çerçevesinde Atatürk anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören sona erdi. Daha sonra Bayraklı Belediye Başkanı Hasn Karabağ ve Kaymakam Adem Arslan Sevgi Yolu çarşısında tebrikleri kabul edip, vatandaşların bayramını kutlayarak, sohbet etti. Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Çocukları gösterisi'ne de katılan Başkan Karabağ, çocukların resmettiği Cumhuriyet konulu sergiyi gezdi. Çocuklarla birlikte hep bir ağızdan onuncu yıl marşını seslendiren Karabağ, resimleri tek tek inceledi. Palyaçolar ve balonlar eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşayan çocukların yüzleri boyandı, müzik eşliğinde dans eden minikler, resim yapma ve boyama aktiviteleri ile dolu bir gün geçirdi. Kutlamalar sırasında evde olan vatandaşlar da ellerindeki Türk bayraklarıyla balkonlardan, pencerelerden destek verdi.

Bayraklı Belediyesi kadın dünyası sergi alanındaki çocuk şöleni ise onlarca çocuğun katılımıyla şenliğe dönüştü. Balon katlama sanatı gösterisinin sunulduğu ve oluşturulan birbirinden ilginç figürlerin çocuklara armağan edildiği etkinlikte, Başkan Karabağ'a da balondan yapılan ay-yıldız hediye edildi. Bayraklı'da gün boyu coşku içinde geçen etkinlikler kapsamında 7'den 70'e herkes 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayraklı Karabağ 29 Ekim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title