Haberler

Bayburt'ta "Katı Atık Birliği" Toplandı

Bayburt-Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği olağan meclis toplantısı Bayburt'ta yapıldı.

Bayburt- Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği olağan meclis toplantısı Bayburt'ta yapıldı.

Bayburt- Gümüşhane İlleri Yerel Yönetimleri Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliğinin olağan meclis toplantısı Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan ile Bayburt ve Gümüşhane İlçe ve belde belediye başkanlarının katılımlarıyla Bayburt Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi.

Toplantının ardından Başkan Memiş, misafir başkanlarla yapılan ışıklandırma, kaldırım yapım çalışmaları ve küp taş uygulamaları uygulanan caddeleri, Güneş Enerjisi Santrali ve Bayburt'u, tarım ve hayvancılık alanında bölgesinin yıldızı haline getirecek olan bölgenin ilk ve tek tarım yerleşkesini gezdirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Gümüşhane Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title