Haberler

Bayanlar Futbol Ligi

Türkiye Bayanlar Futbol Ligi C Grubu'nda Malatya Gençlik ve Spor Takımı, Kendi Sahasında Karşılaştığı Ordu Soyaspor'u 10-1 Yendi.

Türkiye Bayanlar Futbol Ligi C Grubu'nda Malatya Gençlik ve Spor takımı, kendi sahasında karşılaştığı Ordu Soyaspor'u 10-1 yendi.

Bayanlar Futbol Ligi'nde Malatya Gençlik ve Spor takımı ile Ordu Soyaspor, Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Orta hakem Mutlu Dalbudak ve yan hakemler Songül Çoban ile Hatice Yücel'in yönettiği maçta 1-0 yenik duruma düşen Malatya Gençlik ve Spor takımı ilk yarıyı 6-1 galip kapattı. İkinci yarıda ise rakibine 4 gol atan Malatya Gençlik ve Spor takımı, ligin ilk haftasında sahadan 10-1 galip ayrıldı.

Malatya Gençlik ve Spor takımının gollerini 6 tanesini Merve Aladağ kaydederken, 2 tanesini Songül Adak, 1 tanesini Emine Demir ve 1 tanesini Pelin Ağralı attı. Ordu Soyaspor'un tek golünü ise Dilara Duyar kaydetti.

(BK-EE-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title