Haberler

Batman'da Kaçak Akaryakıt Operasyonu

Batman'da, Akaryakıt ile Mücadele Komisyonu Tarafından Yapılan Çalışmalarda 811 Bin 760 Litre Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildiği Belirtildi.

Batman'da, Akaryakıt ile Mücadele Komisyonu tarafından yapılan çalışmalarda 811 bin 760 litre kaçak akaryakıt ele geçirildiği belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Akaryakıt Kaçakçılığı İle Mücadele Komisyonu ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 21 akaryakıt istasyonu hakkında adli ve idari işlem yapıldığı kaydedildi. Ekipler tarafından yapılan denetimler sırasında bakkal dükkanında akaryakıt pompası, tankerlerin deposunda ise sayaç ele geçirdikleri ifade eden yetkililer, ''6 ay içerisinde yapılan çalışmalarda 811 bin 760 litre kaçak akaryakıta el konuldu. Olaylarla ilgili olarak yakalanan 10 kişi sevk edildikleri adli mercilerce

tutuklandı. 10 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, 24 şahıs hakkında da adli makamlara suç duyurusunda bulunuldu. İşlem yapılan 21 akaryakıt istasyonunda, 40 adet yeraltı ve yerüstü tankı, 13 adet satış pompası, 5 adet tanker mühürlendi'' dedi.

(ŞY-FA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title