Haberler

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in Paylaştığı Kuzgun Dizisinden İlk Kare Geldi

Güncelleme:

Barış Arduç ve Burcu Biricik'in başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisinin setinden ilk kare yayınladı. İkili, yeni dizilerinin çekimleri için yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor.

Star TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Kuzgun'un çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Barış Arduç ve Burcu Biricik'in başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisi setinden ilk kare de yayınlandı.

KUZGUN DİZİSİNDEN İLK KARE GELDİ

Başrollerini; Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı 'Kuzgun'un kadrosunda Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen gibi usta oyuncular yer alıyor. Yönetmenliğini Bahadır İnce'nin yaptığı Kuzgun'un, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü 'Kara Sevda' dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz yazıyor. Hayranlarının merakla beklediği dizide ilk kare ise dün paylaşıldı.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in Paylaştığı Kuzgun Dizisinden İlk Kare Geldi

BARIŞ VE BURCU BAŞROL PAYLAŞIYOR

Hikayesi İstanbul'da geçecek dizinin ilk iki hafta çekimleri Kapadokya bölgesinde gerçekleştirildi. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan dizide; Barış Arduç 'Kuzgun', Burcu Biricik de 'Dila' karakterlerini canlandırıyor.

BARIŞ 20 YIL SONRA İNTİKAM ALACAK

Barış Arduç dizide polis olan babası Yusuf Cebeci'nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen 'Kuzgun' karakterine hayat verecek.

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in Paylaştığı Kuzgun Dizisinden İlk Kare Geldi

Kuzgun, çocuk yaşlarda ailesinden koparıldıktan sonra 'Akça' adıyla başka bir kimlikle yaşamıştır. Korumalık yapan Kuzgun, babasının ve yaşayamadığı çocukluğunun intikamını almak için İstanbul'a dönmeye karar verir.

BURCU, BARIŞ'IN ÇOCUKLUK AŞKINI OYNAYACAK

Güçlü hikayesiyle dikkat çeken dizide Burcu Biricik ise Kuzgun'un çocukluk aşkı Dila Bilgin'e hayat verecek. Avukatlık yapan Dila ile Kuzgun'un yolları yıllar sonra yeniden kesişecek. Aksiyon sahneleriyle dikkat çekecek olan dizide sık sık Dila ve Kuzgun'un çocukluk yıllarına da yer verilecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Biricik Bahadır İnce Barış Arduç Kara Sevda Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

:

Hiç uyumlu değiller. Tutmazzzz.

8
0
yanıtYanıtla
VURDUMDUYMAZ:

DİZİLER BUNLAR AŞK YAŞASIN DİYE YAPILIYOR SANIRIM. Her diziden yeni aşk çıkıyor.

7
0
yanıtYanıtla
Veda efekan:

Dizilerin konusu birbirine çok benziyor. Ancak oyuncuların hayran kitlesi dizilerin reytingini belirliyor.

7
0
yanıtYanıtla
MERTOOO:

AMAN NE HEYCANLI NE HEYCANLI BİR KARELER ÇOK HEYCANLANDIM . . . . . . . . .

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Hep aynı senaryo

5
1
yanıtYanıtla
RACO:

yeni bi saçmalık daha geliyo bir iki bölüm gider sonra yayından kalkar, artık gına geldi dizilerden kimse pek seyretmiyo daha

5
1
yanıtYanıtla
12345:

NE KADAR SAÇMA Bİ DİZİ OLURSA OLSUN KIZLAR BARIŞ İÇİN SABAH AKŞAM İZLEYECEK KUZGUN İLE DİLA NIN ADLARININ İLK HECELERİ İLE İSİM YAPACAKLAR ''''KUDİ'''' ''''DİKU'''' FALAN BU ÜLKEDE HERŞEY OLUNUR REZİL OLUNMAZ DİYORDU BİRİSİ DOĞRUYMUŞ. BİTEN DİZİLERDEN FARKI NE İSİMLER DEĞİŞİYO HİKAYE YİNE AYNI.

yanıt2
yanıt0
mükemmel:

çok güzel çok sevindim barış ve burcunun oyunculuları çok iyi :)

2
3
yanıtYanıtla
Kadir:

Bende haftalardır bu haberi bekliyordum türk dizileri o kadar azki bu habere çok sevindim haber sitesimi magazin sitesimi anlamadım

2
3
yanıtYanıtla
OOFF:

DİZİ DİZİ DİZİİİİİİ İÇİMİZ DIŞIMIZ DİZİİİİİ İİİ. İNŞALLAH BU FAKİRİN KIŞ GÜNÜ MISIRINA EŞLİK EDİCEK DİZİDEN BAŞKADA İZLENİCEK PROGRAMLAR OLURDA KEYFİMİZ YERİNE GELİR. TV DE YA DİZİ YA ACUN YETER AMA YA GEZELİM GÖRELİMLİ GÜNLERİ ÖZLEDİK O SAFLİĞA O SADELİĞE GERİ DÖNELİM . . BİZİMKİLERDE İYİ DİZİYDİ

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title