Haberler

Başkent Şehidine Ağladı

Siirt'te Arkadaşının Silahından Çıkan Kaza Kurşunuyla Şehit Olan Piyade Komando Er Emre Çifçi, Ankara'da Kılınan Cenaze Namazının Ardından Toprağa Verildi.

Siirt'te arkadaşının silahından çıkan kaza kurşunuyla şehit olan Piyade Komando Er Emre Çifçi, Ankara'da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile üst düzey komutanların yanı sıra babası Şükrü ve annesi Semra Çifçi ile 2 kardeşi katıldı. Çok sayıda vatandaşın da katıldığı cenaze namazının ardından şehit Piyade Komando Er Çifçi'nin naaşı, bir süre silah arkadaşlarının omuzlarında taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Törende "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" ve "Şehidim hakkını helal et bize"

gibi sloganlar atılarak tekbir getirildi. Şehidin naaşının top arabasıyla geçişi sırasında bir binanın balkonunda bulunan bir kadın geçiş süresince asker selamı verdi. Cenazenin uğurlanması sırasında da şehidin kız kardeşleri asker selamı verdi. Kılınan cenaze namazı ve askeri törenin ardından şehit cenazesi Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi.

(BC-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title