Haberler

Başkan Polat'tan Bayram Mesajı

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Kurban Bayramı nedeniyle tebrik mesajı yayınladı.

Bayramların, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günler olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Polat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Böyle günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımalı, yaşanan acıları da, sevinçlerimiz gibi paylaşmalıyız. Fakirler, yaşlılar ve kimsesizler hatırlanmalı, kesilen kurbanlardan kesemeyenlere de ulaştırmalıyız. Bereketiyle manevi iklimimizi kuşatan mübarek Kurban Bayramı'nın tüm hemşehrilerimin dünya ve ahiret saadetine, mazlumların zulümden kurtuluşuna, bütün insanlığın hidayetine müminlerin kemaline ve başladığımız hizmetlerin devamına vesile olmasını Alemlerin Rabbi Allah (c.c.)'tan niyaz ederim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyor. Cenabı Allah'tan sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum." - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Abdullah Hacı Ali Polat Bayburt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title