Haberler

Başkan Pekyatırmacı patlama alanında incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Başkan Pekyatırmacı patlama alanında incelemelerde bulundu Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: "Belediye olarak elimizden geleni yaparak esnafımıza gereken desteği vereceğiz" Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, dün meydana gelen patlama...

Başkan Pekyatırmacı patlama alanında incelemelerde bulundu

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı :

"Belediye olarak elimizden geleni yaparak esnafımıza gereken desteği vereceğiz"

KONYA - Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, dün meydana gelen patlama alanında incelemelerde bulundu. Başkan Pekyatırmacı, çevredeki zararın karşılanması noktasında takipçi olacaklarını söyledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Makami Sokakta meydana gelen patlama alanında incelemelerde bulundu. Patlama yaşanan dükkanın sahibi ve çevre esnafla görüşen Pekyatırmacı, itfaiye ekipleri ve esnaflardan patlamayla ilgili bilgi aldı. Başkan Pekyatırmacı, AFAD yetkililerinden zararın tazmini ile ilgili bilgi alarak esnaflara izlemeleri gereken yolla ilgili bilgi verdi.

"Gereken desteği vereceğiz"

Başkan Ahmet Pekyatırmacı, belediye olarak esnafın yanında olduklarını, gereken desteğin verileceğinin sözünü verdi. Patlama esnasında çevrede kimsenin olmamasının sevindirici olduğunu belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Burada meydana gelen patlama hakkında bilgi aldık. Esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bu patlamanın şans eseri pazar günü gerçekleşmesi patlamanın olduğu, çevre dükkanlar ya da yoldan geçen birilerinin olmaması olayın sevindirici tarafı. Hiçbir maddi kayıp insan canı kadar değerli değil, bu nedenle bir nebze olsun içimiz soğudu. Tabii burada mağdur olan esnaflarımız ve daire sahipleri var. Onlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Maddi anlamda zararları büyük. AFAD Müdürümüzle görüştük ve zararın tazmini ile ilgili gereken ödemelerin yapılacağını ifade etti. Biz de belediye olarak elimizden geleni yaparak esnafımıza gereken desteği vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu Konya Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title