Haberler

Başkan Özakcan, Umurlu Pazarını Ziyaret Etti

Başkan Özakcan, Umurlu pazarını ziyaret ettiAYDIN - Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Umurlu Mahalle Meydanı'nda kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Başkan Özakcan, Umurlu pazarını ziyaret etti

AYDIN - Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Umurlu Mahalle Meydanı'nda kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Mahallede her Cuma günü kurulan pazarı Efeler Belediye Meclis Üyesi Hasan Sarı ve Halis Günday ile ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, esnaflara hayırlı işler diledi. Tüm pazarı gezerek tek tek esnaflarla selamlaşan Özakcan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin Efeler halkı için önemli olduğunu belirtti.

Başkan Özakcan ittifak adaylarını eleştirerek, "Cumhuriyet tarihinde eşi benzeri olmayan bir seçime gidiyoruz. Önümüzdeki 31 Mart'a bir yerel seçim yaşayacağız. İttifaklarla oluşan adayların ortaya çıkarıldığı bir seçim yaşayacağız Efeler'de. Her iki ittifakın gösterdiği adayın da kamuoyunun içine sinmediğini, muteber görülmediğini biliyoruz. Benim mensubu bulunduğum partiden aday gösterilmeyişim dolayısıyla da herkes, özellikle parti camiası, 'Mesut Özakcan'a bir tokat daha vururuz, o zaten sesini çıkarmaz. Bir kenara çekilir, biz de yolumuza bakarız' diye düşündü. Ama Efeler halkına sahip çıkmak için, sizlere ve demokrasiye sahip çıkmak için Demokrat Parti'den 31 Mart'ta Efeler Belediye Başkan adayınız olarak tekrar huzurlarınızda olacağım. Sizlerin de desteği ile Efeler halkına birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Sık sık yaptığı hizmetlere teşekkür eden ve sohbet etmek için önü kesilen Başkan Özakcan Umurlu Mahallesi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title