Haberler

Başkan Keskin: "Eğitim Gündemimizin Başına Aldık"

Sultanbeyli Belediyesi, İstanbulensis Gençlik Merkezi’nde “Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası ve Eğiticilerin Eğitimi” programı düzenlendi.

Sultanbeyli Belediyesi, İstanbulensis Gençlik Merkezi'nde "Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası ve Eğiticilerin Eğitimi" programı düzenlendi.

İstanbulensis Gençlik Merkezi'nde, Sultanbeyli Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası ve Eğitimcilerin Eğitimi" programına Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin katıldı. 15 Ekim 2017 ila 30 Nisan 2018 arasında gerçekleşecek olan ödüllü atık pil toplama kampanyası programında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Derdimiz Sultanbeyli, Sultanbeyli'nin daha iyi yaşanılabilir bir yer olması için mücadele ediyoruz. Belediye olarak eğitimi ana gündemimizin başına aldık ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Konuşmasının sonunda eğitimcilere teşekkür eden Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, çevre bilinci noktasında hassasiyet oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Projenin amacı: Söz konusu yarışma her yıl artan miktarlarda atık pillerin toplanmasına büyük katkı sağlayacak. Bu kapsamda atık pillerin toplama miktarlarını arttırabilmek amacı ile bu yıl İstanbul'un 39 ilçesinde hayata geçecek olan projede okulların adına topladığı her 250 kg atık pile karşılık Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği tarafından 1 adet tablet ödül verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Keskin Sultanbeyli İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title