Haberler

Başkan Ersin'den Anlamlı Davetiye

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, 26 Mayıs 2007 Tarihinde Düzenlenecek Nikah Töreni İçin Dağıttığı Davetiyelere Bir de Not Ekledi. Başkan Ersin, Davete Katılacak Olanların Çiçek Göndermemesini Arzu Edenlerin Çorlu Eğitim ve Spor Vakfı'na Bağışta Bulunmalarını İstedi.

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, 26 Mayıs 2007 tarihinde düzenlenecek nikah töreni için dağıttığı davetiyelere bir de not ekledi. Başkan Ersin, davete katılacak olanların çiçek göndermemesini arzu edenlerin Çorlu Eğitim ve Spor Vakfı'na bağışta bulunmalarını istedi.

27 Mayıs günü 14:00 -17:00 saatleri arasında Atlantis Aqua Park'da düzenlenecek nikah töreninde Göknur Ören ile hayatını birleştirecek olan Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, nikahın davetiyelerini göndermeye başladı. Davetiyelere bir de not ekleyen Başkan Ersin, çiçek gönderilmemesini istedi. Ersin, arzu edenlerin Çorlu Eğitim ve Spor Vakfı Vakıflar Bankası Çorlu Şubesi'nde açılan 2004764 numaralı hesaba bağışta bulunmalarını istedi.

(EŞ-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title