Haberler

Başkan Dizdaroğlu'ndan, Muslu Belediye Başkanı Adıyaman'a Ziyaret

DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman'ı belediye işçileriyle birlikte ziyaret etti.

DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman'ı belediye işçileriyle birlikte ziyaret etti.

DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman'ı belediye işçileriyle birlikte ziyaret ederek, işçi maaşlarının ödenmesinde ve borçlarının olmaması dolayısıyla gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, "Bugün burada belediye başkanımıza, belediyemiz kurulduğundan beri hepimizin bugüne kadar ücret alacaklarımız vardı. Belediye başkanımız ve sizlerin katkılarıyla beraber belediye başkanımız konumu gereği en kısa zamanda belediyemizde çalışmalarının size olan güveni ve takdirleri bizlere defalarca dile getirdi. Bunun neticesinde de ücret alacaklarımızı, maaş alacaklarımızı kuruşuna kadar tamamını arkadaşlarımıza ödedi. Onun için arkadaşlarımızla beraber belediye başkanımıza ziyarete geldik. Kendisine teşekkür etmek için geldik. Sadece bu teşekkürümüzün amacı, ücret alacağı para değil paradan daha önemli bizim için değerler var, oda iş barışı, iş ahlakı, iş güvencesidir ve o konuda da belediye başkanımız ve belediye yönetiminde bugüne kadar hiçbir problem, hiçbir sıkıntı yok. Biz bundan sonra daha iyisini Muslu halkına arkadaşlarımız daha nasıl iyi hizmet edebilir, nasıl halkı memnun edebiliriz onu da kendi aramızda görüşerek işimize sahip çıkılması gerektiğini biliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman ise "Muslu'lu olmak senim için çok büyük bir ayrıcalık. Muslu'da belediye başkanlığı yapmakta bir ayrıcalık. Hele DİSK gibi bize protokole yakın bir sendikayla beraber hareket içerisinde olmak bizim için daha bir ayrıcalık. Bizde işçi sınıfının içinden geliyoruz. Bizlerde daha önceki çalışma yıllarımızda bu toplu sözleşmelerin içerisinde olduk. Bunun için halden anlamak gerekiyor. Muslu yapısı itibariyle küçük ve ekonomik yönden güçsüzlükler içerisindeydi. Göreve geldiğimiz zamanda çok ciddi borçlar içerisinde burayı aldık. Ama buradaki ilk hedefimiz, amacımız çalışanlarımızın ve belde halkını ekonomik olarak güçlendirmek, sosyal hayatı da olancasına bir yön vermekti. Biz burada hem belde halkımızı seviyoruz hem belediyemizi seviyoruz, hem de çalışanlarımızı seviyoruz. Barış noktamız sevgi olunca bazı problemlerin ortadan kalktığını görüyoruz. Bizlerinde maaş ödeyemediğimiz, ikramiyeleri veremediğimiz bayağı ciddi borçlar içerisinde kaldığımız dönemler oldu. Ama bu dönemler içerisinde bile sizler burada belediyenin yapısını bildiniz, bizleri sık boğaz etmediniz. Belediyenin ve kendi kişiliğimize karşı saygıyla yaklaştınız. Bunun için ben esas çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hiçbir şekilde çalışan personele siyasi bir ayrıcalık içerisinde bulunmadım. Herkese aynı eşitlikle yaklaşmaya çalıştık. Bizler sizlerin geleceği ile ilgili, çocuklarınızın geleceği ile ilgili her türlü yapım ve yaptırım içerisinde mutlaka olacağız" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Adıyaman Muslu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title