Haberler

Başkan Coşkun'dan Karla Mücadele Ekiplerine Teşekkür

Sivas'ın Suşehri İlçesi Belediye Başkanı Şaban Coşkun, İlçe Merkezinde Kar Temizleme Çalışmasına Destek Veren, Resmi Kurum, Özel Şirket ve Şahıslara Teşekkür Etti.

Sivas'ın Suşehri İlçesi Belediye Başkanı Şaban Coşkun, ilçe merkezinde kar temizleme çalışmasına destek veren, resmi kurum, özel şirket ve şahıslara teşekkür etti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Başkan Coşkun, "İlçemiz merkez ve köyleri son yılların en yoğun kış mevsimini geçirmiş bulunmaktadır. Bu sebeple İlçem merkezimizde yaklaşım bir metreyi aşkın kar nedeniyle, kar temizleme çalışmalarına iş makinelerini göndererek yardımcı olan, Has Beton firmasına, Bereket Enerji şirketine, Suşehri Taşıyıcılar Kooperatifine, Devlet Su İşleri Müdürlüğüne ve Özel şahıs firmalarına sonsuz teşekkür ediyorum. Çünkü onların yardımı ve desteği ile, ilçemizde bululan karlar temizlenmiştir. Bu kurum ve şahıslarımıza sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Kar temizleme çalışmalarında, Belediye işçilerinin de büyük katkısı olduğunu dile getiren Coşkun, "Belediye ekiplerimiz 24 saat hiç durmadan kar temizleme çalışması yapmışlardır. Bu konuda personelime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diyerek, karla mücadele çalışmalarında hassasiyet gösteren Suşehri halkına da teşekkür ettiğini dile getirdi.

(SY-İG-SE-Y) 28.02.2008 17:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title