Haberler

Başkan Alıcık, Hasköy'ü Ziyaret Etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, köylere yaptığı olağan gezilerin sonuncusunu Hasköy'e yaptı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, köylere yaptığı olağan gezilerin sonuncusunu Hasköy'e yaptı.

Hasköy'ü ziyaret eden Başkan Alıcık, Hasköy Muhtarı İyigün Carlat ve köy halkı ile uzun süre sohbet etti. Alıcık, köyün ve köylünün ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgiler aldıktan sonra köy muhtarı İyigün Carlat ile birlikte neredeyse köyü adım adım gezerek incelerken kendisinden talep edilen istekleri yerinde gördü. İlçeye bağlı Hasköy'de bulunan iki caminin eskiyen kapı ve pencerelerinin değiştirilmesi halılarının yenilenmesi, Hasköy Ortaokulunun bahçe düzenlemesi ve ayrıca köyün yollarına döşenmek üzere parke taşı talebinde bulunan Muhtar Carlat ve köy halkı Nazilli Belediyesinin ilçeye bağlı köylerde yaptığı uygulamalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Nazilli Belediyesi tarafından düzenli olarak çöplerinin toplanmasından ve ihtiyaç duydukları her konuda destek aldıklarından dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür eden köy halkı başkana yoğun ilgi gösterdi.

Kendisine gösterilen ilgiden memnuniyet duyan Başkan Alıcık, köyde yapılması gereken çalışmaların başlatılması için daire müdürlerine gerekli talimat verdi. Alıcık, Nazilli'ye bağlı köylere Büyükşehir Yasası çıkmadan önce de destek verdiklerini belirterek bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Hasköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title