Haberler

Başkalarına Cesaret Verecek

Gamze Özçelik, Mücadelesinin Sebebinin Mağdurlara Cesaret Vermek Olduğunu Söyledi.

Gamze Özçelik, mücadelesinin sebebinin mağdurlara cesaret vermek olduğunu söyledi.

Gökhan Demirkol, oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Özçelik, basın kuruluşlarına konuyla ilgili olarak gönderdiği açıklamada "Bu mücadeleye başlamasının tek sebebinin bu tür bir ahlaksızlığa kalkışmayı planlayanları bir kez daha düşünmeye itmek ve mağdur olup konuşamayanlara cesaret vermek" olduğunu söyledi.

Özçelik'in gazete ve TV kuruluşlarına gönderdiği açıklama şöyle: "Bundan 1,5 yıl önce bu mücadeleye başlamamın tek sebebi böyle bir ahlaksızlığa kalkışmayı planlayanları bir kez daha düşünmeye itmek ve mağdur olup konuşamayanlara cesaret vermekti. Aylarca tüm saldırılara, tüm yalanlara sadece bunun için göğüs gerdim. Acımı biraz olsun sadece bu misyon hafifletti, bana dayanma gücü verdi. Davam boyunca bana destek olan tüm Türk halkına ve tabi ki yüce Türk adaletine şükran ve minnetimi sunarım."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title