Haberler

Başına Şişeyle Vurulan İngiliz Turist Şikayetçi Olmadı

Muğla'nın Marmaris İlçesi Barlar Sokağı'nda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, başına içki şişesiyle vurularak yaralandığı iddia edilen 25 yaşındaki İngiliz John Edward, kontrol altında tutulduğu hastaneden kaçtı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi Barlar Sokağı'nda kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, başına içki şişesiyle vurularak yaralandığı iddia edilen 25 yaşındaki İngiliz John Edward, kontrol altında tutulduğu hastaneden kaçtı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, İngiliz turisti Çarşı Polis Merkezi'nde getirerek ifadesini aldı. İngiliz turist verdiği ifadesinde, başına şişelerle vurarak yaralayan, ardından tekmeleyen kişileri tanımadığını, şikayetçi olmadığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, bugün saat 03. 00 sıralarında Tepe Mahallesi 35 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Barlar Sokağı'ndaki bir diskoda alkol alarak eğlenen 25 yaşındaki İngiliz John Edward, pistte dans ederken bir kişiyle tartıştıktan sonra dışarı çıktı. İngiliz turist bir süre dolaştıktan sonra Tepe Mahallesi 35 Sokak'a girdi. Kendisini izleyen kişi ya da kişilerden habersiz sokakta ilerlerken başına arkadan aldığı darbeyle yere yığıldı. Yüzüne de tekme darbeleri gelen turist, bir süre yarı baygın yattıktan sonra, ayağa kalkıp güçlükle 50 metre uzaktaki yat limanına gitmeye çalıştı. Kendisini görenler polisi aradı. Olay yerine gelen polislerin çağırdığı ambulasta ilk müdehalesi yapılan John Edward, Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunmayan turistin başındaki cam kırıkları çıkarılarak, yüzündeki yaralar temizlendi. Hastanede kontrol altında tutulan İngiliz John Edward'ın 3. 78 promil alkollü olduğu tespit edildi. İngiliz turist kontrol altında tutulmak üzere hastaneye yatırıldı.

HASTANEDEN KAÇTI

Bir süre sonra İngiliz turistin kaçtığını farkeden hastane personeli, polise haber verdi. Polis, hastaneye ait güvenlik kameraları ile MOBESE kayıtlarını inceledikten sonra John Edward'ın kaldığı apart otele girdiğini tespit etti. İngiliz turist Çarşı Polis Merkezi'nde getirilerek ifadesi alındı. İngiliz turist verdiği ifadesinde, başına şişelerle vurarak yaralayan ve tekmeleyen kişileri tanımadığını, şikayetçi olmadığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Muğla / Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title