Haberler

Haliç Üniversitesi Yılın Enleri Ödülleri Dağıtıldı

27 Aralık Cuma Günü Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy Konferans Salonunda yapılan ve 27 kategoride verilen ödüller yaklaşık 8.000 öğrencinin internet üzerinden oylarıyla gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre belirlendi.

27 Aralık Cuma Günü Haliç Üniversitesi Mecidiyeköy Konferans Salonunda yapılan ve 27 kategoride verilen ödüller yaklaşık 8.000 öğrencinin internet üzerinden oylarıyla gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre belirlendi.

Birçok basın mensubunun hazır bulunduğu, Türkiye'nin ulusal ve uluslararası düzeyde önemli başarılara imza atmış, toplumun gelişimine katkıda bulunmuş kişi ve kurumlarını tanıtmayı ve ödüllendirmeyi amaçlayan bu önemli günde, Ergin Ataman ve Galatasaray Basketbol Takımı oyuncularının yanı sıra, Ziynet Sali, Merve Özbey, İskender Pala, Ferman Toprak, Mete Horozoğlu ve Fehmi Koru gibi isimler ödüllerini aldılar.

Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Şişli Belediye Başkanı Aday Adayı Sn. Avukat Mansur Topçuoğlu ödül töreninde Ziynet Sali'ye, Galatarasay Basketbol Takımı'na, Mabel Matiz'e, Mustafa Kefeli ve İskender Pala'ya, Haliç Üniversitesi Genel Sekreteri Erhan Köknar, Hilal Özgani ve Merve Özbey'e, Öğrenci Konseyi Başkanı Şahin Gürz, Ferman Toprak ve Selçuk Süthan'a, Mütevelli Heyeti Üyesi Emre Ete ise Fehmi Koru'ya ödüllerini takdim ettiler.

"2013 Yılın Enleri Ödülleri"nde ödül almaya layık görülen isimler şunlar:

Yılın Enleri Ödülleri

En İyi Dizi: Seksenler

En Sevilen Dizi Karakteri: Ergün Plak (Serhat Kılıç) Seksenler Dizisi

En İyi Reklam Filmi: Mavi Jeans - Kıvanç Tatlıtuğ Reklamı

En İyi Erkek Oyuncu: Mete Horozoğlu

En İyi Kadın Oyuncu: Derya Karadaş

En İyi Talk Show: Beyaz Show

En İyi Kadın Kuşağı Programı: Gülbence

En Genç ve Yetenekli Sporcu: Oğuzhan Özyakup

En Fenomen Vine Kullanıcısı: Anıl İlter

En Fenomen Twitter Kullanıcısı: Trakya Kızanı (Selçuk

Süthan)

Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Ünlü: Buse Terim

En İyi Erkek Pop: Murat Boz

En İyi Kadın Pop: Ziynet Sali

En İyi Şarkı: Erdem Kınay & Merve Özbey 'Helal Ettim'

En İyi Türkü: Ferman Toprak 'Hayatı Tesbih Yapmışım'

En İyi Albüm: Bora Duran "İnsan"

En İyi Çıkış Yapan Sarkıcı: Mabel Matiz

En İyi Radyo Programı: Hilal Özgani

En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi: Askıda Ne Var - Oğuzhan Canım

En Çevreci Şirket: BASF

En İyi Köşe Yazarı: Fehmi Koru

En İyi Edebiyatçı: İskender Pala

En Başarılı Mütevelli Heyet Başkanı: Mansur Topçuoğlu

Yılın Sportmen Sanatçısı: Hülya Avşar

Yılın İş Kadını: Ayfer Toprak

Yılın İş Adamı: Mustafa Kefeli

Yılın Takımı: Galatasaray Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı ve Ergin Ataman

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Haliç Üniversitesi İskender Pala Merve Özbey Ziynet Sali Basın Bültenleri Haberler

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 'SMA' eylemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" eylemi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 'Allah bana yeter'den daha güzel cümle var mı?

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Kırklareli'ni dolu yağışı vurdu! Ortalık savaş alanına döndü

Bakmadan Geçme

15-16 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15-16 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 15-16 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! MasterChef Battal Kaan kimdir? 2024 MasterChef Battal Kaan kaç yaşında, nereli? Almanya İskoçya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya İskoçya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? MasterChef Eray Erkan kimdir? 2024 MasterChef Eray Erkan kaç yaşında, nereli? 17 Haziran Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Haziran burç yorumları nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü (Boğaz Köprüsü) SMA olayı ne, SMA eylemi yapan kim? MasterChef Yıldız kimdir? 2024 MasterChef Yıldız kaç yaşında, nereli? MasterChef Betül kimdir? 2024 MasterChef Betül kaç yaşında, nereli? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe açıldı mı? Boğaz köprüsü kapalı mı? Boğaz köprüsü neden kapandı, ne zaman açılacak?
Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

Adliyedeki tuvalet krizi cumhuriyet başsavcısını görevinden etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title