Haberler

Başhekimin Katil Zanlısı Abdurrahman Can, Tutuklanarak Cezaevine Konuldu

Fatih'te, Özel Bir Hastanede Silahlı Saldırı Sonucu Küçükçekmece Sağlık Grup Başkanı Harun Karabıçak'ı Öldürdüğü, İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekim'i Dr. Özgür Yiğit'i De Yaraladığı Gerekçesiyle Polise Teslim Olan Abdurrahman Can, Tutuklanarak Cezaevine Konuldu.

Fatih`te, özel bir hastanede silahlı saldırı sonucu Küçükçekmece Sağlık Grup Başkanı Harun Karabıçak`ı öldürdüğü, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim`i Dr. Özgür Yiğit`i de yaraladığı gerekçesiyle polise teslim olan Abdurrahman Can, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Fatih Adliyesi`ne sevk edilen Can, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanarak, tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Burada hakim karşısına çıkan Abdurrahman Can, ¨kasten adam öldürmek ve yaralamak¨ suçlarından tutuklandı. Can, geniş güvenlik önlemleri altında

Bayrampaşa Cezaevi`ne konuldu.

Can, Fatih`te, 30 Ağustos 2006 akşamı, özel bir hastanede Küçükçekmece Sağlık Grup Başkanı Harun Karabıçak`ı tabancayla öldürmüş, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim`i Dr. Özgür Yiğit`i de yaralamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title