Haberler

Başhekime Zoniad'dan Ziyaret

Zonguldak İşadamları Derneği (Zoniad) Yönetim Kurulu Üyeleri, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Atanan Dr. Kazım Sarıcı'yı Ziyaret Etti.

Zonguldak İşadamları Derneği (ZONİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne atanan Dr. Kazım Sarıcı'yı ziyaret etti.

ZONİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülay, Başkan Yardımcısı Yakup Sağar, Genel Sekreter Mehmet Özbilgin ve üye İsmail Aslan'dan oluşan heyet, Başhekim Sarıcı'ya yeni görevinde başarılar diledi. Bölge hastanesi statüsündeki Atatürk Devlet Hastanesi'nin halka daha kaliteli hizmet götürmesi noktasında Zonguldaklı işadamları olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını anlatan ZONİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülay, "Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Vatandaşların sağlık sorunlarına çare bulurken toplumun genelini memnun etmek büyük bir sorumluluk olsa gerek. Sizin bu konuda üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

İşadamlarının iyi dilek ve temennileri için teşekkür eden Başhekim Dr. Kazım Sarıcı ise, "En önemli görevimin hastaların memnuniyeti olduğunu biliyorum. Bu konuda elimden geleni yapacağım. İnşallah hep birlikte hastanemizden beklenen sağlık hizmetlerini verme başarısını gösteririz" diye konuştu.

(ET-ET-Y) 11.03.2008 19:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title