Haberler

Başbakan "Köşk" Turları Liderlerle Devam Edecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başlattığı, "Köşk" Turları Devam Edecek. Partili Milletvekilleriyle Olan Turlarını Tamamlayan Erdoğan'ın, Salı Günü DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'la Bir Araya Gelmesi Bekleniyor. Ağar'dan Sonra Hafta İçi TBMM Başkanı Bülent Arınç'la da Görüşecek Olan Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Görüşüp Görüşmeyeceği Netlik Kazanmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, "köşk" turları devam edecek. Partili milletvekilleriyle olan turlarını tamamlayan Erdoğan'ın, Salı günü DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'la bir araya gelmesi bekleniyor. Ağar'dan sonra hafta içi TBMM Başkanı Bülent Arınç'la da görüşecek olan Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüp görüşmeyeceği netlik kazanmadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekillerinin ardından, "köşk turlarına" siyasi partilerin liderleriyle devam edecek.

SALI GÜNÜ AĞAR

Erdoğan'ın, Salı günü partisinin grup toplantısının ardından Meclis'te DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'la bir araya gelmesi bekleniyor. Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşüp görüşmeyeceği belirsizliğini koruyor.

"BÜLENT AĞABEY" CUMA GÜNÜ

Erdoğan'ın, "ağabey" diye hitap ettiği TBMM Başkanı Arınç'ı da Cuma günü Meclis'te ziyaret edeceği kaydedildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title