Haberler

Başbakan Erdoğan Emekli Astsubayları Kabul Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği heyetini kabul etti. Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabulün ardından Dernek Başkanı Mustafa Erol gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği heyetini kabul etti. Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleşen kabulün ardından Dernek Başkanı Mustafa Erol gazetecilere açıklamalarda bulundu. Emekli astsubayların özlük sorunlarını dile getirdiklerini belirten Erol, Başbakan Erdoğan'ın Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'e bu konuda talimat verdiğini söyledi.

Sorulan bir soru üzerine görüşmede siyasi bir değerlendirmelerinin olmadığını belirten Erol, Ergenekon operasyonuyla ilgili daha önce sivil savcının yetkisiz olduğuyla ilgili bir açıklamalarının olduğunun anımsatılarak, "Bunu başbakana aktardınız mı?" sorusu üzerine şöyle konuştu:

"Biz açıklamada yargı sistemine ve hakim savcılara tam güven içerisinde olduğumuzu açıklamıştık. O yer almadı basında. Yargıya dışarıdan müdahalelere karşı olduğumuzu da açıkladık. Türk yargısının tam bağımsız olarak çalışması gerektiğini de açıklamıştık" dedi. (ANKA)

(İG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title