Haberler

Başbakan'dan Destek Çağrısı

Başbakan: "Terör Örgütü İle O Malum Çeteler İşbirliği ve İletişim İçinde"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,"Seçim öncesinde, seçmenin tercihini etkilemeye dönük, milli hassasiyetlerikaşıyarak iç politikayı dizayn etmeye dönük girişimler olduğunu görüyoruz. Terör örgütü ile o malum çetelerin işbirliği ve iletişim içinde seçim öncesinde yenidentaşeronluk yüklendiklerine dair işaretler alıyoruz" dedi.Başbakan Erdoğan, 360 oda ve borsa başkanının katılımıyla Ukrayna'nınbaşkenti Kiev'de Intercontinental Oteli'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Seçim öncesinde, seçmenin tercihini etkilemeyedönük, milli hassasiyetleri kaşıyarak iç politikayı dizayn etmeye dönükgirişimler olduğunu görüyoruz. Terör örgütü ile o malum çetelerin işbirliği veiletişim içinde seçim öncesinde yeniden taşeronluk yüklendiklerine dair işaretleralıyoruz. Elbette güvenlik güçlerimiz bu noktada üzerlerine düşeni yerinegetireceklerdir ama milletimizin de hassasiyeti, inanıyorum ki iş dünyasının butezgahları görmesini ve bu tezgahların bozulması noktasında demokrasiye dahafazla omuz vermelerini özellikle rica ediyorum.8 yıl boyunca biz şu anlayışla çok sık karşılaştık: 'AK Parti hükümetten uzaklaştırılsın da Türkiye'ye ne olursa olsun. Bu hükümet yıpransın da ekonomiyene olursa olsun, AK Parti kaybetsin de Türkiye, vatandaş, iş adamı nasıl birfatura öderse ödesin.' Bu çarpık anlayışın karşısında durmak eminim ki, en azbenim kadar, hükümetimiz kadar, bu anlayış karşısında fatura ödemesi mukadderolan kesimlerin de sorumluluğudur. Ekonomide tarihi rekorları birlikte eldeettik. Türkiye'yi AB ile müzakere eden bir ülke konumuna hep birlikte yükselttik.Türkiye'de demokratikleşme adına büyük reformları hep birlikte gerçekleştirdik. 2023 hedeflerini de hep birlikte yakalayacağız. Türkiye her şeyin en iyisine, engüzeline layıktır. Bunu hak ediyor. Bunu hep birlikte başaracağız." Başbakan Erdoğan 22.30'da Ukrayna'dan Ankara'ya hareket edeceği bildirildi. Başbakan Erdoğan'ın Ankara'ya gelişinde açıklama yapmayacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title