Haberler

Başakşehir'de 10 maçlık galibiyet hasreti sona erdi

Güncelleme:

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Başakşehir, tam 10 maç aranın ardından galibiyetle tanıştı.

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Başakşehir, tam 10 maç aranın ardından galibiyetle tanıştı. Turuncu-lacivertliler, ayrıca Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde ligdeki ilk 3 puanını aldı.

Başakşehir, Süper Lig'in 29. haftasında Başkent Ankara'da oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasını son dakikalarda bulduğu golle 1-0 kazandı. Turuncu-lacivertli ekip, böylelikle 10 maçlık 3 puan hasretine de son vermiş oldu.

Bugünkü müsabakadan önce son galibiyetini 18. haftada deplasmanda MKE Ankaragücü'ne karşı 2-1'lik skorla yaşayan Başakşehir, söz konusu mücadelenin ardından evinde Konyaspor, Sivasspor ve Rizespor'la 1-1 berabere kalırken, Hatayspor'a 5-1, Karagümrük ve Trabzonspor'a da 1-0 yenildi. Turuncu-lacivertli ekip, dış sahada ise Kayserispor'a 2-0, Galatasaray'a 3-0, Göztepe'ye 2-1 kaybederken, Antalyaspor maçından da golsüz beraberlikle ayrıldı.

Aykut Kocaman yönetiminde ilk 3 puan

Teknik Direktör Okan Buruk'un görevinden ayrılmasının ardından 23. haftada takımın başına geçen Aykut Kocaman, ilk maçında Galatasaray'a 3-0 yenilmişti. Sonraki 5 karşılaşmada ise 3 mağlubiyet, 2 beraberlik yaşayan Kocaman, turuncu-lacivertliler ile ilk 3 puanına Gençlerbirliği karşısında kavuştu.

Deneyimli çalıştırıcı, Türkiye Kupası'nda çeyrek final aşamasında Fenerbahçe'yi 2-1'ile geçerek takımı bir üst tura çıkarmayı başarmıştı.

Visca'nın dönüşü uğurlu geldi

Uzun süren sakatlığının ardından yaklaşık 2 ay sonra sahalara dönen Visca'nın ayağı adeta Başakşehir'e uğurlu geldi. İstanbul temsilcisiyle son maçına yine Ankara'da oynanan ve turuncu-lacivertlilerin uzun sürecek galibiyet hasretinden önceki son 3 puanını kazandığı Ankaragücü karşısında çıkan Edin Visca, formasına kavuştuğu bir başka Ankara temsilcisi Gençlerbirliği müsabakasında oyuna sonradan dahil olmasına rağmen iyi bir performans sergiledi ve 56 gün sonra yaşanan zaferde pay sahibi oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Aykut Kocaman Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title