Haberler

Anbean Kamerada! Ankara'da Bankaya Kızan Adam, ATM'ye Benzin Döküp Yaktı

Güncelleme:

Başkent'te, 50 bin liralık kredi borcunun ödenmesine yardım etmeyen bankaya sinirlenen adam, gece yarısı ATM'yi ateşe verdi.

Başkentte, 50 bin liralık kredi borcunun ödenmesinde yardımcı olunmadığını iddia eden bir kişi, bankanın ATM'sini benzin dökerek ateşe verdi. Zanlının yanma tehlikesi geçirdiği anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

ATM'DE YANGIN İHBARI POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Ankara'nın Keçiören ilçesi Kızlarpınarı Caddesi'nde bir banka şubesinin ATM'sinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ATM'Yİ YAKAN ZANLIYI KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN YAKALANDI

Polis, güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucu ATM'nin benzin dökülerek ateşe verildiğini tespit etti. Çevrede çalışma başlatan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olaydan kısa süre sonra zanlı M.Ü'yü yakaladı.

KREDİ ÇEKTİĞİ BANKAYA SİNİRLENİP ATM'Yİ ATEŞE VERDİ

Gözaltına alınan zanlı, ilk ifadesinde banka şubesinden çektiği 50 bin liralık krediyi ödemekte zorlandığını, banka yetkilileri kendisine yardımcı olmadığı için sinirlendiğini, bu yüzden ATM'yi ateşe verdiğini belirtti.

Bankaya Kızdı Atm'yi Yaktı

YANMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ, O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Şüphelinin ATM'yi benzin dökerek ateşe verdiği ve bu sırada yanma tehlikesi geçirdiği anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Keçiören 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (19)

İRONİ:

kredi çekecek kadar harcama yapmasaydın derler adama. ben hiç bir şekilde kredi çekmiyorum. param kendi param ve istediğim gibi harcıyorum.

8
4
yanıtYanıtla
Attila:

ATM yakacagına bankayı yak daha kârlı

11
0
yanıtYanıtla
Fuzuli.:

Yazık ..tuketiyorkar insanımızı.

6
2
yanıtYanıtla
tt:

o borcu yaparken aklın neredeydi

4
4
yanıtYanıtla
deli cemal:

allah düşürmesin lazım olunca napacak adam

yanıt4
yanıt0
Thranduil:

Krediyi neden çektin bilmiyorum da bankalar kimse yardım etmiş sana edecek. Resmi tepeci onlar bir silahlı adamları eksik. Onların boşluğunu hukuk belgeli tehditçi avukatlar dolduruyor.

4
1
yanıtYanıtla
Halil:

Alt orta kesimden kimin borcu yok ananız dan babanızdan kalanları çıkarın şöle ben ekonomik olarak ne yaptım diye bakın.

3
0
yanıtYanıtla
Fırfır:

sizce bu adam.,hangi partidendir..??

1
1
yanıtYanıtla
atttt:

fenerbahçeli

yanıt2
yanıt0
yürübe:

kafayı yedi millet

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title