Haberler

Bandırma Emniyeti Kameralı İzleme Sistemine Destek İstedi

Balıkesir'in Bandırma Emniyet Müdürü Hakan Aydın, Kameralı Şehir İzleme Sisteminin Yarı Maliyetinin Çıkartılması İçin Başlatılan Kampanyaya Gösterilen Katkının Beklenen Düzeyde Olmadığını Belirterek, Henüz Hedeflenen Rakamın Üçte Birine Ulaşılabildiğini Kaydetti.

Balıkesir'in Bandırma Emniyet Müdürü Hakan Aydın, kameralı şehir izleme sisteminin yarı maliyetinin çıkartılması için başlatılan kampanyaya gösterilen katkının beklenen düzeyde olmadığını belirterek, henüz hedeflenen rakamın üçte birine ulaşılabildiğini kaydetti.

Bandırma Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçenin değişik noktalar yerleştirilecek olan güvenlik kameralarıyla ilgili geçtiğimiz aylarda Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından başlatılan kampanyaya beklenen ilginin gösterilmediği belirtildi. Bandırma Emniyet Müdürü Hakan Aydın, yapılacak olan sistemin toplam maliyetinin 600 bin YTL civarında olacağını, bunun yarısının Bandırma Belediyesi diğer yarısının ise düzenlenen kampanyayla karşılanacağını ifade etti. Bugüne kadar kampanyaya bazı kurumların destek verdiğini hatırlatan Müdür Aydın, "Tahmini maliyetin bize düşen kısmının ancak 3'te 1'ini yardımlarla toplayabildik. Maalesef Bandırma'da bu konuya yeteri kadar destek verilmedi. Bugüne kadar 100 bin YTL civarında para toplandı ancak bu yeterli değil. Kurulacak sistem Bandırmalıların kendi can ve mal güvenlikleri için büyük yarar sağlayacak. İlçenin kritik noktaları, meydanı, caddeleri, giriş ve çıkışları 24 saat kameralarla takip edilerek, suça karşı caydırıcı olunacak ve olaylara anında müdahale edilecek. Bandırma'ya uzun yıllar hizmet sağlayacak bu sistem için biraz daha fazla katkı bekliyoruz" dedi. Müdür Aydın, kameralı izleme sisteminin projesinin hazır olduğunu belirterek, gerekli paranın toplanması halinde kısa sürede sistemin hayata geçirileceğini de sözlerine ekledi.

(MEY)

15.08.2007 16:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title