Haberler

Balıkesir: Halkın Duyarsızlığı Komiseri İsyan Ettirdi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Azılı Bir Hırsızla Boğuşurken Vatandaşların Seyirci Kalması, Asayiş Büro Amiri Komiser Aydın Yılmaz'ı İsyan Ettirdi.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, azılı bir hırsızla boğuşurken vatandaşların seyirci kalması, Asayiş Büro Amiri Komiser Aydın Yılmaz'ı isyan ettirdi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Büro Amiri Komiser Aydın Yılmaz, pazar yerinde bugün saat 17.30 sıralarında devriye gezerken, Kurşunlu Caddesi'nde çok sayıda suçtan dolayı arandığı bildirilen hırsızla karşılaştı. Yılmaz ile sabıkalı hırsız arasında büyük bir boğuşma yaşandı. 10 dakika hırsızla boğuşan ve 'Yardım edin' diye seslenmesine rağmen komisere kimse yardım etmedi. Daha sonra zanlı, kalabalığın arasına karışıp gözden kayboldu.

Pazar yerinde onlarca insan arasından kimsenin yardım etmemesi Komiser Aydın Yılmaz'ı isyan ettirdi. Arbede sırasında üzeri yırtılan Yılmaz, "Edremit polisi her gün hırsızların peşinde koşacak, hırsızı yakalayacak ve bir tane kişi çıkıp polise destek vermeyecek. Bu korkaklık, bu teslimiyetçilik neden arkadaşlar? Burada gördüğüm olay beni dehşete düşürdü. Ben polisim, ne olur yardım edin diyorum, yerlerde yuvarlanıyorum, bir kişi bile dönüp bakmıyor. Yerde 10 dakika Edremit'in en azılı hırsızıyla yuvarlanıyorum. Kimse yardım etmiyor. Olur mu böyle şey" diyerek sitem etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title