Haberler

Bakan Şimşek'in Malatya Ziyareti

Bazı İncelemelerde Bulunmak ve Toplantılara Katılmak Üzere Malatya'ya Gelen Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı Makamında Ziyaret Etti.

Bazı incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Malatya'ya gelen Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret eden Bakan Şimşek, belediye binası girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu ve mehteran gösterileriyle karşılandı. Akın, ziyarette Bakan Şimşek'e çalışmalarla ilgili brifing verdi. Malatya'da ciddi bir değişim ve dönüşümün olduğunu vurgulayan Şimşek, "Malatya'da, cumhuriyet tarihinden bugüne kadar en büyük yeşil alan başkanımız döneminde kazandırılmış. Bu gerçekten çok muazzam ve etkileyici. Kentsel Dönüşüm Projesi ile Malatya daha da güzelleşecek. Vermiş olduğunuz bu güzel hizmetlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Yapılacak reformlarla belediye başkanlarının daha fazla imkanlarla daha fazla hizmet vereceklerini belirten Bakan Şimşek, "Özellikle iş aş üretenlerin önünü açacaksınız. Memleketimizin en büyük problemi halen iş ve aş. Çok değerli mesafeler katettiysek de yapacağımız çok şey var. Malatya'mızı ve ülkemizi, takım ruhu içerisinde milletvekillerimizle, valilerimizle, sizlerle beraber inşallah daha iyi noktaya getireceğiz" diye konuştu.

Başkan Akın, ziyaretin anısına Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'e kayısı ve kayısı kristali hediye etti.

(NA-TB-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title