Haberler

Bakan Şahin: "Bu Ülke Hiçbir Zaman Kendini Birkaç Çapulcuya Teslim Etmez"

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Terör Örgütünün Faaliyetlerini Kullanmak İsteyenler Olduğunu Belirterek, "Bu Ülke Hiçbir Zaman Kendini Birkaç Çapulcuya Teslim Etmez. Biz Bu Tuzağa Düşmeyeceğiz" Dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, terör örgütünün faaliyetlerini kullanmak isteyenler olduğunu belirterek, "Bu ülke hiçbir zaman kendini birkaç çapulcuya teslim etmez. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Antalya İl Danışma Meclisi toplantısı, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın katılımıyla yapıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada terör sorununa değinen Bakan Şahin, "Terörle mücadele Türkiye'nin tek gündemi gibi gösteriliyor. Bizi bu gündeme teslim olmaya zorluyorlar. Türkiye 24 yıldır terör sorunuyla uğraşmaktadır ve halen de uğraşıyor. Bu ülke hiçbir zaman kendini birkaç çapulcuya teslim etmez. Terör örgütünün faaliyetlerini kullanmak isteyenler var. Biz bu tuzağa

düşmeyeceğiz" dedi.

Terörle mücadeleyi güvenlik güçlerinin yürüttüğünü hatırlatan Bakan Şahin, "Bizim görevimiz güvenlik güçlerine her türlü desteği vermektir. Terörle mücadeleye devam ederken Türkiye'nin kalkınma hedeflerini ikinci plana atmıyoruz. Bizim birinci hedefimiz; halkın refahını sağlamak ve ekonomiyi güçlendirmek" diye konuştu.

Toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(CE-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title