Haberler

Bakan Pakdemirli, KKTC'ye Geliyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Türkiye'den gelen suyun tarımsal alanlara verilmesi yönünde başlatılan İletim Su Tüneli'nin temel atma törenine katılmak için bu akşam Kıbrıs'a geliyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Türkiye'den gelen suyun tarımsal alanlara verilmesi yönünde başlatılan İletim Su Tüneli'nin temel atma törenine katılmak için bu akşam Kıbrıs'a geliyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, akşam saatlerinde KKTC'ye gidecek. Bakan Pakdemirli ve beraberindeki heyet, yarın gerçekleştireceği temaslar çerçevesinde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Başbakan Tufan Erhürman ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali'yi ayrı ayrı bir araya gelecek.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ziyaretinin ikinci gününde, Güzelyalı SuTerfi Merkezi ile Geçtiköy Barajı ve Artıma Tesisi'nde incelemelerde bulunacak ve KKTC Tarımsal Sulama İletim Tüneli'nin temel atma törenine katılacak.

Bakan Pakdemirli ve heyeti, aynı gün akşam saatlerinde KKTC'den ayrılacak. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bekir Pakdemirli Kıbrıs Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title