Haberler

Bakan Davutoğlu, Parti Binasının Açılışını Yaptı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, yeni yerine taşınan AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nın açılış kurdelesini kesti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, yeni yerine taşınan AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı'nın açılış kurdelesini kesti.

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, partisinin Ereğli ilçe teşkilatının yeni yerine taşınması nedeniyle düzenlenen açılış programına katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Bakan Davutoğlu, parti binasının balkonundan toplanan kalabalığa seslenerek, "Türkiye'de siyaset toplumun her kesime ulaşmalıdır. Çünkü toplumun siyasette neler yaşandığını bilmesi, hizmeti takip etmesi gerekiyor. Bunun içinde İl Koordinasyon toplantılarını artık ilçelerde yapacağız. Bunun ilk örneği de Ereğli'de yaşanacak" dedi. Bakan Davutoğlu, ilçenin sorunlarını bildiklerini ve takip ettiklerini de kaydederek, "Konya ve Ereğli hiçbir zaman zihnimizden çıkmayacak" diye konuştu.

Bakan Davutoğlu, açılışın ardından bir dinlenme tesisinde verilen yemeğe katılarak ilçe protokolü ile bir araya geldi. Burada konuşan Davutoğlu, "Ereğli, Konya'nın en önemli ilçelerinden birisi. Ereğli'ye hizmet etmek bizim için bir onurdur. Zaten Ereğli'ye bir teşekkür borcum vardı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nde yaşanan sıkıntılar giderildi. İkinci Organize Sanayi Bölgesi ile kalkınma hamlesi de hızla başlayacaktır. Sulama konusunda yaşanan bir takım sorunlar vardı. Bu sorunları ele aldık ve alt yapısı tamamlandı. 200 yataklı Devlet Hastanesi ilçeye yapılıyor. 700 kişilik cezaevi binası için ihaleye çıkıldı. Fen Lisesi inşaatı başladı. Ereğli'nin potansiyeli ve büyüklüğü her zaman tartışıldı. İl büyüklüğünde olan Ereğli'ye bir il'de ne varsa o getirilecektir. Buna teşvikte dahil olacaktır" şeklinde konuştu.

Bakan Davutoğlu yemeğin ardından tesislerde basına kapalı olarak gerçekleştirilen AK Parti İl Koordinasyon Toplantısına katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title