Haberler

    Babasına Yanlışlıkla Çıplak Selfie Fotoğraflarını Gönderdi

    Hiç sevgilinize göndereceğiniz bir mesajı ya da fotoğrafı yanlışlıkla bir aile üyenize gönderdiğiniz oldu mu?

    Emre Çetinkaya - -

    Teknoloji gelişti ve artık herhangi birisiyle iletişim kurmak çok kolay. Bunun şu an için bile onlarca yolu mevcut. Bu düşünüldüğünde çok iyi bir şey gibi geliyor. Sonuçta istediğiniz kişiye istediğiniz mesajı tek tuşla atabiliyorsunuz. Peki ya bu mesajı ya da fotoğrafı yanlışlıkla başka birisine gönderdiğiniz oldu mu? Özellikle de ailenizden birisine?


    Sizi bilmiyoruz ancak geçtiğimiz gün @dearfashionn (Nyjah) isimli bir Twitter kullanıcısının başına buna benzer bir olay gelmiş. Hatta olabileceklerin en kötüsü. Bu genç kız, 'Dacquan' isimli erkek arkadaşına çıplak selfie fotoğraflarını göndermek isterken bu fotoğrafları yanlışlıkla rehberde 'Daddy' olarak kayıtlı babasına göndermiş.


    Genç kız bunu ise babasının bu fotoğraflara geri dönüşüyle anlamış. Sonrasında bu olayı Twitter hesabından paylaşan genç kız, kısa sürede sosyal medya fenomeni olmuş. Ayrıca genç kız 'çıplak fotoğraflarını babana gönderme' yani #dontsendnudestodaddy isimli bir hashtag'de açmayı ihmal etmemiş.





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Twitter Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    CTRL V:

    Reklaammmm

    0
    0
    yanıtYanıtla
    recai akçay:

    karşı taraftan her şey beklenir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title