Haberler

Av Tüfeğiyle Babasını Öldüren Genç, Annesini Suçladı

Güncelleme:

Adana'da babasını av tüfeğiyle vurarak öldüren 17 yaşındaki B.P.'nin cinayeti babasından şiddet gören annesi Canfes P.'nin "Ne duruyorsun sıksana" sözleri üzerine işlediği ortaya çıktı.

Adana'da aile içi cinayetin arkasından şiddet gören anne çıktı. Babası 42 yaşındaki Levent Polat'ı av tüfeğiyle vurarak öldüren 17 yaşındaki B.P., cinayeti babasından şiddet gören annesi Canfes P.'nin "Ne duruyorsun sıksana" sözleri üzerine işlediğini söyledi.

17 yaşındaki B.P., tartıştığı babası Levent Polat'ı av tüfeğiyle öldürdü. Gözaltına alınan cinayet şüphelisi, babasının uyuşturucu satmasına kızdığı için aralarında tartışma çıktığını ve babasını öldürdüğünü söyledi.

ANNE İLE OĞLUNUN İFADELERİ ÇELİŞTİ

Olay sırasında evde bulunan Canfes P. ile oğlu B.P.'nin çelişkili bilgi vermesi üzerine çapraz sorguya alındı. Katil zanlısı bu kez, babasının annesine şiddet uyguladığı için tahrik olup öldürdüğünü itiraf etti.

"ANNEM BANA 'NE DURUYORSUN, SIKSANA' DEDİ"

Zanlı, "Olay günü babam annemle kavga ediyordu. Pompalı tüfeği elime aldım, bu sırada annem bana 'Ne duruyorsun sıksana?' dedi. Ben de ateş edip kaçtım. Babamın öldüğünü öğrenince dünyam yıkıldı. pişmanım" dedi. Anne Canfes ise, suçlamaları kabul etmedi. İfadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan Canfes P., cinayeti azmettirmek, B.P. ise, cinayet suçundan tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

19 Mayıs Seyhan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title