Haberler

Baba Candır'da Oyuna Karşı Oyun!

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi Baba Candır, 60. bölümü 5 Mart Pazar günü saat 20.00'da dizi severler ile buluşacak.

Başrollerini Settar Tanrıöğen, Tülay Bursa, Uraz Kaygılaroğlu, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak, Sertan Erkaçan, Özdemir Çiftçioğlu, Ayfer Tokatlı, Gökçe Çiçek Özülkü, Cansu Diktaş gibi usta oyuncuların paylaştığı dizinin yeni bölümünde izleyiciler oldukça ilginç dakikalar yaşayacak.

Baba Candır'ın 60. bölümünde Haluk'un hafızasının geri gelmesi için çabalayan Çelik ailesi, MR sonucunun temiz çıktığını öğrenmesiyle Haluk'un devam ettirdiği oyuna karşı onlar da bu oyunu devam ettirme kararı alır ve karşılıklı soğuk savaş başlar. Bununla birlikte çocuklar hala babalarının nerede olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır. Nermin'i bir şekilde kandırıp babalarının kaldığı yeri öğrenmek akıllarına gelen ilk seçenektir. Diğer yandan Salih Usta, Nesrin ve Aysima'yı Paşabahçe'ye geri göndermeye uğraşırken; Nesrin Güzelce'de kalabilmek için tüm yolları deneyecektir.

Çelik Ailesi Haluk'a hafıza kaybı oyununu itiraf ettirebilecek mi? Salih Usta Nesrin ve Aysima'yı evlerine geri gönderebilecek mi? Çocuklar babalarının nerede olduğunu öğrenip ona kavuşabilecekler mi?

Hepsinin cevabı "Baba Candır"ın 60. bölümünde 5 Mart Pazar günü saat 20.00'da TRT 1 ekranında dizi severler ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Uraz Kaygılaroğlu Settar Tanrıöğen Karaman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title