Haberler

Ayvalık'ta Eski Evler Tehlikeye Davetiye Çıkartıyor

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde Eski Eser Evlerden Dökülen Molozlar, Her An Bir Tehlikeye Davetiye Çıkartıyor.

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde eski eser evlerden dökülen molozlar, her an bir tehlikeye davetiye çıkartıyor.

İsmet Paşa Mahallesi Maraşal Çakmak Caddesi 11. Sokak'ta bulunan çürümüş bir Rum evinin çatısından yola dökülen kaya büyüklüğündeki taş ve harç atıkları, mahalle sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu.

Bu duruma yetkililerin acil çözüm bulmasını isteyen vatandaşlar, birinin canı yanmadan tedbir alınmasını istediklerini belirtti. Vatandaşlar, dar olan sokaktan geçmek zorunda olanların ve evin altında korkusuzca oyun oynayan çocukların hala içinde bulundukları tehlikenin boyutunun farkında olmadığını ifade etti.

Yetkilileri uyardıklarını belirten mahalle sakinleri, "Sağ olsun geldiler, sizin gibi fotoğraflarını çekerek ilgilendiler. Ama gidiş o gidiş. Şimdiye kadar gereken önlem alınmadığı gibi uyarıcı bir levha ya da şerit dahi konmadı. Önemli olan, bir kişinin hastanelik olmadan ya da ölmeden tedbir alınması değil mi?" diyerek acil olarak tedbir alınmasını istedi.

(SŞ-EŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title