Haberler

Ayşenur İslam, Bakan Olduktan Sonra Sakarya'ya İlk Kez Geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, onuruna Sakarya Valiliği tarafından akşam yemeği verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, onuruna Sakarya Valiliği tarafından akşam yemeği verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam onuruna Sakarya Valiliği tarafından Elmas Otel'de verilen yemeğe Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik, Ali İhsan Yavuz, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Ayşenur İslam, bakan olduktan sonra ilk kez Sakarya'ya geldiğini belirterek, "Sakarya'nın ilk kadın milletvekili olmak benim için yeteri derecede bir işti ama şimdi Sakarya'nın ilk kadın bakanı olmak çok daha şeref verici bir iş. Bu tür görevler beklenmez, talep edilir. Bu görevleri beklemek bizim işimiz değil. Bu görev bize tevdi edildi. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bir dönemde böylesine önemli bir görevin bana verilmesinden dolayı başbakanımıza teşekkür ediyorum. İnsana böyle bir görev verildiğinde bütün hayatı gözlerinin önünden geçiyor. Benim de öyle oldu şöyle bir geriye baktığımda aslında hiç de kolay bir işim olmamış inşallah bu işin de altından kalkacağız. Ne kadar dezavantajlı grup varsa onlarla ilgileneceğiz. Daha önceden Sakarya'nın ablasıydık artık onların da ablasıyız. Sizlerden beklediğim tek şey dua. Sakarya artık Ankara'da daha da güçlü temsil edilecek. Bütün bürokratlarımızla, STK'larımızla, belediyelerimizle şehrimiz için neler yapabiliriz bunları planlayacağız. İstikbale artık daha güler yüzle bakacağız. Bütün bunlara vesile olduğum için mutluyum" dedi.

İslam, 7 Ocak'a kadar Ankara'da yoğun bir tempo içinde çalışacaklarını o tarihten itibaren yeniden Sakarya'ya geleceğini söyledi. Bakan İslam yemeğin ardından tüm masaları tek tek dolaşarak salondan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Büyük Ayşenur İslam Zeki Toçoğlu Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title