Haberler

Ayman'da Sona Doğru

Trabzonspor'un Ayman'ın Transferinde Gösterdiği Tutum Gençlerbirliği ile İpleri Gerdi. Mısırlı Oyuncunun 2 Gün Süren Sağlık Kontrolleri Temiz Çıkarken, Antalya'da Biraraya Gelen Bordo - Mavili Kulübün Kurmayları Ayman Transferini Masaya Yatırdı.

Trabzonspor'un Ayman'ın transferinde gösterdiği tutum Gençlerbirliği ile ipleri gerdi. Mısırlı oyuncunun 2 gün süren sağlık kontrolleri temiz çıkarken, Antalya'da biraraya gelen bordo - mavili kulübün kurmayları Ayman transferini masaya yatırdı. Gençlerbirliği kanadı ise, "Ayman' ı verdik. Bizim oyuncumuz olsa şu anda kampımızda olurdu. Trabzonspor kendi arasındaki anlaşmazlık dolayısıyla bu transferi bitiremiyor" dedi.

Dün Antalya' da bir araya gelen ve Teknik Direktör Ziya Doğan' la transferi masaya yatıran Trabzonspor kurmaylarının ilk gündem maddesi Ayman' ın transferiydi. İstanbul' da Memorial Hastanesi' nde iki gündür sağlık kontrollerinden geçirilen ve testlerinin hepsi pozitif çıkan Ayman' a, kulüp doktorlarının, "Sakatlık riski her futbolcu kadar" raporu verdiği belirtildi. İmzasının gecikmesi nedeniyle çeşitli spekülasyonlara neden olan Ayman' ın transferinde, Başkan Nuri Albayrak' ın dün akşam yaptığı son açıklama kafaların yeniden karışmasına neden oldu. Başkan' ın, "Ayman' de henüz net bir durum yok. Ayman' ın transferi sadece Trabzonsporla ilgili değil. Arada futbolcu, menacer ve karşı kulüp var. Ancak imzayı attığında herkes Trabzonspor' da diyebilir" sözleri, Gençlerbirliği veya Ayman' la ilgili bir sorun çıkıp çıkmadığını akıllara getirdi.

KENDİ ARALARINDA ANLAŞAMIYORLAR

Gençlerbirliği yöneticileri, Ayman' ın transferi için Trabzonspor' la her konuda anlaştıklarını belirterek, "Bizim açımızdan kesinlikle bir sorun yok. Galiba kendi aralarında bir sorun var. Onlar kendi aralarındaki sorunu halledememişler. Zaten Ayman şu anda bizim oyuncumuz olsa bizim kampımızda olurdu. Biz bu oyuncuyu Trabzonspor' a verdik" dedi. Bordo - mavililerde Ayman' ın transferi için son anda çıkan pürüzün para konusunda yaşandığı, Gençlerbirliği' nden istenen bonservis bedelinin bir miktar daha düşürülmesinin istendiği ileri sürüldü.

ELLER ZİRVESİ YARIN

Trabzonspor' da Eller bilmecesinin yarın büyük ihtimalle çözülmesi bekleniyor. Dün gece geç saatlerde eşi ve menaceriyle birlikte Trabzon' a gelen Eller' in bazı özel işlerini hallettikten sonra Antalya' ya gideceği ve yarın takımla idmana çıkmasının beklendiği kaydedildi. Teknik Direktör Ziya Doğan ve Asbaşkan ve Futbol Şubesi Sorumlusu Haşim Sayitoğlu ile de bir araya gelmesi beklenen Eller' in, bordo - mavili kulübün oyuncusu olduğunu belirten Haşim Sayitoğlu, "Şu anda Eller' le ilgili hiçbir kulüpten resmi transfer teklifi almadık. Hocamız onunla tanışacak gerek görürse konuşacak ve Eller yarın takımla idmanlara başlayacak" dedi. Eller ise, Antalya' da yöneticiler ve Teknik Direktör Doğan ile bir toplantı yapacağını ifade ederek, "Şu anda Trabzonspor' un düşüncesi hakkında bir fikrim yok. Onlarla konuştuktan sonrra geleceğime karar vereceğiz. Şu anda tabii ki önemli olan öncelikle onların düşüncesi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title