Haberler

Aykut Kocaman Mevlüt'ü İstedi, Devreye Denizli Girdi

Güncelleme:

Konyaspor teknik direktörü Mevlüt Erdinç'i transfer etmek istiyor ancak devreye Mustafa Denizli girerken illi futbolcunun kafası karıştı.

Mustafa Denizli'nin göreve gelmesiyle Galatasaray'ın forvet hattına mutlak bir takviye yapması gündeme gelirken bu isim konusunda sürpriz yaşanıyor. Konyaspor bir süredir Hannover'de beklediğini bulamayan Mevlüt Erdinç'le ilgileniyordu. Devre arasında ayrılacak olan Mevlüt, bizzat görüştüğü Aykut Kocaman'a da söz vermişti ancak Galatasaray, milli futbolcunun aklıbnı karıştırdı.

DEVREYE GALATASARAY GİRDİ

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Mevlüt'ün bir haftadır transfer görüşmelerinden uzaklaşması kafaları karıştırdı. Konyalı yöneticiler, Mevlüt'ün menajeriyle görüşmelere devam ederken Türkiye'den başka taliplerinde olduğu bilgisine ulaştılar. Mevlüt'ün Galatasaray'la da görüştüğü ve kısa bir süre içinde pazarlıkların başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Mevlüt Erdinç Galatasaray Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Hasan hüseyinMobil-IOS:

Koskoca galatasaray kala kala mevlüte mi kaldı?? Hocam ayıptır. Konya söz kesti mevlütle araya girip oyuncunun aklını celiyorsun. Ayıptır ayıp.!!

6
0
yanıtYanıtla
HakanMobil-ANDROID:

Galatasaray paraları başka yerlerde çarçur edeceğine ha 2 sene de Mustafa hoca için çarçur etsin, yarasın hocama eski emekleri için ödeme sayılır :))

2
1
yanıtYanıtla
eren:

mevlüt mahalle takımında bile oynayamaz. . Galatasarayın kadrosu yetersiz, en az 4 oyuncu alınmalı. . Bu defansla olmaz. . semih, hakan çedu hemen şutlanmalı. .

1
1
yanıtYanıtla
rasputin:

boşta olan hocaya GS ilaç gibi gelmiştir.

2
0
yanıtYanıtla
MASKKK:

evettt denizli transferleri başladı mevlütmüş merak ediyorum gs de kaç gol atar bu adam bence chedjeo mevlütten fazla gol atacaktır

1
0
yanıtYanıtla
realite:

ben hakemler devreye girmezse hamza devreyi göremez demiştim. . . haklı çıktım(hakemler devreye 2-3 maçta girmesine rağmen). . . . iddia ediyorum. . . denizli nisanı göremez. . . kovulur. . .

0
0
yanıtYanıtla
mame:

uzun zamandır boğdu iyi oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title