Haberler

Aykut Kocaman Derbiyi Bekliyor: Sahaya Çıkmazlarsa Finali Kutlayacağız

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Beşiktaş sahaya çıkmazsa sonuna kadar hak ettiğimiz finali kutlayacağız." dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda ertelenen yarı final rövanş maçına her yönüyle hazır.

Habertürk'ün haberine göre; sarı-lacivertlilerin tecrübeli hocası, TFF'nin aldığı, "Karşılaşma kaldığı yerden seyircisiz oynanacak" kararının ardından Beşiktaş yönetiminin yaptığı, "Sahaya çıkmayacağız" açıklamasının hayata geçmeyeceği görüşünü savunmaya devam ediyor. Kocaman bunun için de maç oynanacakmış gibi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oyuncularını motive ederken kurmaylarıyla da teknik analizlerin yanı sıra bir durum değerlendirmesi de yaptı.

"HİÇBİR ŞEY BİZİ İLGİLENDİRMEYECEK"

Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası maçla ilgili olarak yardımcılarıyla yaptığı konuşmada, "Ben hala maça çıkacaklarını düşünüyorum. Sahaya çıkıp bekleyeceğiz. Biz her zaman sahada kaldık. Çıkarlarsa kalan 30 dakikada istediğimiz skoru alıp finale gideceğiz. Çıkmazlarsa da sonuna kadar hak ettiğimiz finali kutlayacağız. Geri kalan hiçbir şey bizi ilgilendirmeyecek" ifadesini kullandı.

TARAFTARLAR TOPLANIYOR

TFF'nin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının kaldığı yerden seyircisiz oynanması yönünde verdiği karar sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar harekete geçti. Sarı-lacivertliler sosyal medya aracılığıyla organize oldular ve bugün 20.30'da Ülker Stadı'nın etrafında toplanacaklar. Taraftarlar buradan takıma destek verecekler.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Kupası Aykut Kocaman Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (84)

Misafir:

Beşiktaş ın sözü sözdür.Döneklik yapmaz.O maça çıkılmayacak dendiyse çıkılmaz

14
5
yanıtYanıtla
DÜRÜST OLMAK LAZIM:

ÖNCE KENDİNLE BARIŞIK TEKNİK DİREKTÖR OL TÜRK FUTBOLUNA HİZMET ET, SIKIŞTIĞIN ANDA İKİDE BİR İSTİFA EDECEM DİYORSUN DÜRÜST OL, EDECEK ADAM EDER, SONRA BAŞKA HOCALARLA UĞRAŞIYORSUN, ÖNCE KENDİ İNSANLIK YAPINI YARGILA

11
6
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

KUPA SİZDE ŞEREF BİZDE KALSIN

11
6
yanıtYanıtla
KAÇAKTAŞ:

Tabi kupa bizde yok şeref de siz de. . . Herkes eksiğini tamamlar. . .

yanıt1
yanıt3
ali:

aykut sen vodafon park gel kafandan oluk oluk kan aksın bakalım ondan sonra kac tane maca cıkacak

8
9
yanıtYanıtla
tarık:

çekilin ligden ilçe takımı

yanıt0
yanıt0
CEMİL:

TARİH 2011 ŞAMPİYONLUĞUNUZU VE 2018 KUPASINI HİÇ Bİ ZAMAN UNUTMAYACAK EFENDİ BEŞİKTAŞIN YANINDAYIZ GSLİ OLARAK

11
5
yanıtYanıtla
GFB1907:

kuyruk acısı olan şenol her gittiği yere nefret ve kin götürüyor. büyük bjk taraftarı ayık ol oyuna gelme

6
9
yanıtYanıtla
KARA:

BEŞİKTAŞ İÇİN YENMEK YENİLMEK ÖNEMLİ DEĞİLDİR. TEK ÖNEMLİ OLAN ARMAMIZA VE ARMAMIZDAKİ TÜRK BAYRAĞINA YAKIŞIR ŞEKİLDE İÇERDE VE DIŞARDA GEREKEN MÜCADELEYİ GÖSTERİP BİZE YAKIŞANI YAPMAKTIR. MAÇTAN HEMEN SONRA DAHA GÖZALTILAR BAŞLARKEN KUMPAS VAR DEYİP ALGI YARATMAK HİÇ BİŞEY KAZANDIRMAZ MALESEF. BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BU TÜR OYUNLARA HİÇ BİR ZAMAN PRİM VERMEMİŞTİR BUNDAN SONRADA KESİN Bİ ŞEKİLDE VERMEYECEKTİR. KUPA GİDER ŞAMPİYONLUK GİDER PARA ŞAN ŞÖHRET GİDER. AMA ŞEREF KALIR ODA BİZE YETER. . .

13
2
yanıtYanıtla
GS:

HAKLI DAVANIZDA GSLİLER YANINIZDA

yanıt6
yanıt1
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title