Haberler

Ayasofya'da F Tipi Protestosu

Tutuklu Hükümlü Aileleri Yardımlaşma Derneği Tayad Üyesi Bir Grup, Papa'nın Bugün Ziyaret Edeceği Ayasofya'da "Tecrit Ölümdür" Pankartı Açarak, Protesto Gösterisi Yaptı.

Tutuklu Hükümlü Aileleri Yardımlaşma Derneği TAYAD üyesi bir grup, Papa’nın bugün ziyaret edeceği Ayasofya’da “tecrit ölümdür” pankartı açarak, protesto gösterisi yaptı. Göstericiler, polis tarafından karga tulumba gözaltına alındı.

Papa 16’ncı Benedikt’in bugün Ayasofya ve Sultanahmet Camii çevresinde olunan olağanüstü güvenlik önlemlerine karşın, TAYAD’lı bir grup Sultanahmet Meydanı’nda “tecrit ölümdür” yazılı pankart açarak, F Tipi Cezaevlerini protesto etti. Papa’nın ziyareti nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Türkiye’den ve yurtdışından gelen çok sayıda gazetecinin bulunduğu yerde gerçekleştirilen protesto gösterisinde 5 TAYAD’lı çevik kuvvet ekipleri tarafından karga tulumba gözaltına alındı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title