Haberler

Avukata Küçük Çocuğu Kucağında Eşi Yanında İken Silahlı Saldırı...

Erzurum'un Tanınmış Avukatlardan, Erzurumspor'un Eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Ayhan Köseoğlu, Bugün Gece Saatlerinde Evininin Önünde Eşi Yanında, Küçük Çocuğu Kucağında Otomobilden İnerken, Silahlı Saldırıya Uğradı. Vücuduna 2 Kurşun İsabet Eden Köseoğlu, Hastaneye Kaldırıldı.

Erzurum’un tanınmış avukatlardan, Erzurumspor’un eski Yönetim Kurulu üyelerinden Ayhan Köseoğlu, bugün gece saatlerinde evininin önünde eşi yanında, küçük çocuğu kucağında otomobilden inerken, silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Köseoğlu, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Bosna Caddesi üzerinde bugün gece saatlerinde meydana gelen olayda, eşi ve küçük çocuğuyla evinin önüne otomobille gelen Avukat Ayhan Köseoğlu, çocuğu kucağında otomobilden indiği sırada evinin önünde pusu kuran kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sırasında kucağındaki küçük çocuğunu tabancadan çıkan mermilerden korumak için çocuğunun üstüne kapanan Köseoğlunun sırtına 2 mermi isabet ederken, saldırgan yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı. Daha sonra Aziziye Araştırma Hastanesine kaldırılan Köseoğlu, ameliyata alındı. Hastane yetkilileri Köseoğlu’nun büyük şans eseri saldırıyı ucuz atlattığını ifade ederek, hayati tehlikesinin bulunmadığını belirttiler.

Polis kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatırken,saldırı haberini duyan Köseoğlu’nun yakınları ve bir çok avukat, sivil toplum örgüt temsilcileri hastaneye akın etti.

(AA-Y)

27.10.2007 23:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title