Haberler

Avrupa Yakasını'nın Kubilay'ı Dolandırıldı...

Avrupa Yakası Dizisindeki Kubilay Tiplemesiyle Tanınan Vural Çelik, Dolandırıldığını İddia Etti.

Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay tiplemesiyle tanınan Vural Çelik, dolandırıldığını iddia etti.

İddiaya göre, evine gelen D&G kargo çalışanı paketleri olduğunu söyleyip teslim ederek 10 YTL aldı. Paketi açtığında Beşiktaş Blediyesi'ne ait basın bültenlerini gören Çelik, dolandırıldığını anladı. Bunun üzerine karakola giderek şikayette bulunan Çelik, savcılıkta ifade verdi. Avrupa Yakası'nın Tanrıverdi'si Sarp Apak ile İstanbul Adliyesi'ne gelen Vural Çelik savcı Turgay Özcan'a ifade verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik açıklamasında "Talihsiz bir olay, bir kurye gelmiş evime. Bir zarf bırakarak 10 YTL talep etmiş. Ailemde kendisine parayı vermiş. İşte bununla ilgili başkasınında canı yanmasın diye haberdar ettik. Suç duyurusu değil haberdar etme"dedi. Şikayette bulunmadığını dile getiren Çelik, "Adam sarı çizmeli Mehmet Ağa. Motorsikletle gelmiş bir kurye, adı sanı belli değil" dedi.

Adliyeye sevdiği büyüklerini ziyerete geldiklerini belirten Çelik, "Önemli bir olay değil. Allah başka büyük şeyler yaşatmasın. Maksadımız büyüklerimizi ziyaret edip çaylarını içmekti. Başımıza böyle bir olay geldi, büyüklerimizi de bundan haberdar ettik. Mizaha devam" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title