Haberler

Avrupa'nın Dev Kulüpleri Eljif Elmas'ın Peşinde

Güncelleme:

Almanya'nın dev kulübü Borussia Dortmund ve İngiltere'nin son şampiyonu Manchester City'nin gözlemcileri, Eljif Elmas için teknik ekibe olumlu rapor verdi.

Avrupa'nın önde gelen kulüpleri, Eljif Elmas'ı kadrosuna katmak için büyük uğraş veriyor. Makedonya U21 takımının Ermenistan ile oynadığı maçta müthiş bir performans gösteren genç oyuncuyu tribünlerde izleyenler arasında Manchester City ve Borussia Dortmund scoutları da vardı.

DEVRE ARASINDA TEKLİF GELEBİLİR

Scoutların, Eljif Elmas ile ilgili olumlu raporu Dortmund teknik ekibine sunduğu öğrenildi. Fenerbahçe'de Phillip Cocu tarafından sürekli ilk 11'de oynatılan Eljif için Ocak ayında sürpriz bir transfer görüşmesi yapılacağı bildirildi. Borussia Dortmund'un Sarı-Lacivertliler'in genç yeteneği için astronomik bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

FAVRE'NİN İLK HEDEFİ

Dortmund Teknik Direktörü Lucien Favre de Eljif Elmas'ı kadrosunda görmeyi çok istiyor. Alman medyası da Favre'nin öncelikli hedefinin Eljif olacağını belirtti.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dortmund Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

mini mini bir kuş:

küçük atın da küçük kuşlar yesin. :))) biz bu palavraları çok duyduk. ozanlar, alper potuklar hepsi yalan. fenere yıldız gelen söner. kariyerinin son futbol kulübü olur. van porsuk, guiza bile söndü burda :))))

7
6
yanıtYanıtla
Erenarda:

Kardeşim nasıl iyi futbolcu 2-3 kere izledim gole giden adamı yaka paça indiriyor sahada tek olumlu hareketi bu ben başka birşey göremedim bu adamın yanında Alex yada Hagi olsa o zaman başka ama şansına Fenerbahçe de öyle adamlar da yok yani hiç şansı yok yollayın gitsin

5
7
yanıtYanıtla
NE DEYİM ŞİMDİ:

kuşları yemlemeyi unutmayın

6
1
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Pep guardiola bu adamı çok istiyormuş hatta gece gündüz demeden odasına kapanıp vardar ovasını dinliyormuş bi yürüyün gidin

3
3
yanıtYanıtla
mini mini bir kuş:

burada yorum yapanlara sesleniyorum. oynadığınız futbola bakmazsınız gelip burda yorum yaparsınız. geçen yıl ilk 10 hafta oynadığınız maçları ve bu yıl ilk hafta oynadığınız bursa maçını izleyin puanları nasıl almışsınız? sonra gelin burda yorum yapın.

3
2
yanıtYanıtla
SCOUT:

Yorumları okuyunca Fatih Sultan Mehmet Han dan sonraki fatihlerde problem olduğunu görüyorum. adam genç kendi mevkisini kusursuz veya istikrarlı bi şekilde oynayabiliyo. sakatlık vs sorunu yok. eljif elmas 1 sene içinde iyi bi takıma transfer olacaktır. benfica ve dortmund eljif gibi oyuncuya ihtiyacı olan 2 takım. muhtemel bi dortmund transferi görünüyo ufukta

0
4
yanıtYanıtla
BARCALI:

Satmayıp 2-3 sene düzenli Fenerbahçe''de oynatılırsa o zaman ülkemizden bir futbolcunun 60-70m gibi gerçek bir bedelle transfer olduğunu görebiliriz aksi halde sömürülmeye devam. . .

0
0
yanıtYanıtla
UÇAN BALON:

Abartılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Aman aman bir topçu değil.

0
0
yanıtYanıtla
Sabri Reis:

Para veren varsa satın Hatta hepsini aldıklarınızı satın Bu nasıl bir kadro ve futboldur Yazıklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
Tahsinn:

Adam ermenistan macinda kadroda yoktuki.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title