Haberler

AVRUPA DAYANIŞMA PROGRAMI PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

Güncelleme:

DÜZCE VALİLİĞİERASMUS + AVRUPA DAYANIŞMA PROGRAMI PROJESİİlimizde ikamet eden 18-30 yaş arası gençler, Erasmus+ Avrupa Dayanışma Programı Projesi kapsamında Portekiz de gerçekleşecek 32 günlük Gönüllülük Projesine gönderileceklerdir.

DÜZCE VALİLİĞİ

ERASMUS + AVRUPA DAYANIŞMA PROGRAMI PROJESİ

İlimizde ikamet eden 18-30 yaş arası gençler, Erasmus+ Avrupa Dayanışma Programı Projesi kapsamında Portekiz de gerçekleşecek 32 günlük Gönüllülük Projesine gönderileceklerdir.

Proje kapsamında Portekiz Maderia bölgesine 24 Ocak 2022 ve 24 Şubat 2022 tarihlerinde iki ayrı hareketlilik grubu gidecektir. Katılımcıların sosyal sorumluluk kapsamında gönüllü olarak sivil toplum ve kamu kurumlarının gönüllülük çalışmalarına yardımcı olmalarını kapsamaktadır. Faaliyetler hafta içidir ve günlük azami 7 saat görev alınacaktır. Hafta sonu tatildir. Gönüllüler grup olarak gideceklerdir. Hareketlilik sonrası Youth Pass belgesi verilecektir.

Hareketlilik süresince Avrupa Dayanışma Programı kapsamında yapılacak faaliyetler aşağıdaki gibidir. Gönüllüler Teatro Metaphora binasının/tesislerinin bakımına yardımcı olur. (bahçe ve ortak alanların temizliği; çöplerin dışarı çıkarılması; yıkanması vb. ) Ağaçlandırma faaliyetlerine katılır. Plaj, kamusal alanlar ve şehir temizliklerine destek olur. Kültürel akşamlarda sunum yapar. Diğer gönüllü faaliyetlerini de içermektedir. (el işi yapma, çocuklarla, gençlerle oyunlar vb. )

Proje kapsamında; Gidiş geliş yolculuk bileti (İstanbul - Portekiz - İstanbul), Konaklama (Eşyalı ev veya apart - Gönüllüler odaları paylaşımlı olarak kullanacaktır. ), Aylık yeme içme desteği (bir kereliğe mahsus olmak kaydıyla - 100 €), cep harçlığı (günlük 5 €) karşılanacaktır. Hareketlilik öncesi katılımcılar hareketlilik sözleşmesi imzalayacaktır.

Hareketlilik öncesi hazırlık döneminde; pasaport defter bedeli, yurt dışı çıkış pulu, vb. bireysel hazırlıklar katılımcılar tarafından sağlanacaktır.

Gönüllü katılımcı adayları aşağıdaki linkten başvuru formunu indirdikten sonra gerekli ekleri ile birlikte aşağıdaki iletişim bilgisine başvuru dosyasını elden teslim edileceklerdir.

Başvuru dosyasında sunulması gereken evraklar; başvuru formu, niyet mektubu, aile rıza onayı, Covid-19 aşı sertifikası ve hareketlilik anlaşmasını (okudum - anladım - imza) içermektedir.

Başvurular; komisyon üyeleri tarafından değerlendirilecektir. Asil katılımcılar görüşmeye çağrılacaktır.

Başvuru teslim adresi; Düzce Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu No: 15 - Yağmur TOPKAYA

Son başvuru tarihi: 10 Aralık 2021 - 17. 00 'a kadar başvurular alınacaktır.

Son teslim tarihini geçen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Asil ve yedek listeler valilik web sitesinden duyurulacaktır.

Ek: 1 AGP Başvuru Formu 75 KB indir Ek: 2 Aile Rıza Beyanı 71 KB indir Ek: 3 ESC Başvuru Beyanı 87 KB indir

Kaynak: Habermetre / Toplum

Düzce Valiliği Portekiz Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title