Haberler

Asker Eşlerinden Huzurevi Ziyareti

Balıkesir'in Edremit İlçesinde 19. Piyade Tugay Komutanlığı'nda Görev Yapan Subay ve Astsubay Eşleri Kızılay Huzurevi'ndeki Yaşlıları Ziyaret Etti.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 19. Piyade Tugay Komutanlığı'nda görev yapan subay ve astsubay eşleri Kızılay Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 19. Piyade Tugay Komutanlığı'nda görev yapan subay ve astsubay eşleri, Tugay Komutanının eşi Ayşegül Paç'ın önderliğinde Edremit Kızılay Huzurevi'ni ziyaret ederek, buradaki yaşlılarla sohbet etti. Huzurevindeki yaşlıların ellerini öpüp sohbet ettikten sonra birlikte öğle yemeği yiyen asker eşleri, yaşlılara yiyecek ve giyecek yardımında bulundular. Tugay Komutanı'nın eşi Ayşegül Paç, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaşlılarımızı sadece özel günlerde değil fırsat bulduğumuz her zaman ziyaret etmeliyiz" dedi.

(SŞ-MŞ)

23.04.2007 18:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title