Haberler

Asker Eğlencesi Kanlı Bitti

Bolu'da asker eğlencesinde çıkan kavgada bıçağını çeken kişi 3 arkadaşını bıçakladı.

BOLU, (DHA)

BOLU'da asker eğlencesinde çıkan kavgada bıçağını çeken kişi 3 arkadaşını bıçakladı. Olayda 1 kişi ölürken, 2 kişi yaralandı.

Olay dün gece, Yakaçele Köyü'ndeki çayırlık alanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 23 yaşındaki Muhammet Aslan, 24 yaşındaki İsa Ertem ve 25 yaşındaki Serkan Tura, askere gidecek olan arkadaşları için düzenlenen eğlence için çayırlık alana geldi. Adı açıklanmayan 1 kişi de kamyoneti ile eğlenen arkadaşlarının yanına geldi. Bir süre sonra 3 arkadaşı ile tartışan kişi kamyoneti ile gitti. Yaklaşık 20 dakika sonra tekrar kamyoneti ile gelen kişi ile 3 arkadaş arasında kavga çıktı. Kimliği öğrenilemeyen kişi bıçağı çekerek İsa Ertem'i ve Serkan Tura'yı bacağı ve kasığından, Muhammet Aslan'ı ise kalbinden bıçaklayarak kaçtı. Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet Aslan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İsa Ertem ve Serkan Tura ise ayakta tedavi edildi.

Jandarma soruşturma başlatırken, Muhammet Aslan'ın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kimliği açıklanmaya kişi ise sabah saatlerinde teslim oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title