Haberler

Asgari Ücretle Çalışan Odacıdan İnsanlık Örneği

Adana'da Asgari Ücretle Çalışan Bir Odacı, Yolda Bulduğu Cüzdanı Sahibini Arayıp Bularak Teslim Etti.

Adana'da asgari ücretle çalışan bir odacı, yolda bulduğu cüzdanı sahibini arayıp bularak teslim etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'nda odacı olarak çalışan 2 çocuk babası Yaşar Kurtboğan (43), dün akşam evine giderken İnönü Caddesi'nde yol kenarında bir cüzdan buldu. İçerisinde kredi kartlarıyla birlikte 200 YTL para bulunan cüzdanı alan Kurtboğan, cüzdanın Süleyman Çirkin (58) adlı kişiye ait olduğunu tespit etti. Çevrede cüzdanın sahibini arayan Kurtboğan, bir sonuç alamayınca araştırmalarına bugün de devam etti.

Asgari ücretle çalışan Kurtboğan, cüzdan içerisindeki bir kağıt parçasına yazılı telefon numarasından, önce cüzdan sahibinin arkadaşına ardından cüzdanın sahibi Süleyman Çirkin'e ulaşarak Adana Büyükşehir Belediyesi'ne çağırdı. Kurtboğan, belediye binası yanındaki Abidin Dino Parkı'nda buluştuğu Süleyman Çirkin'e cüzdanını teslim etti.

Kurtboğan'a teşekkür eden Süleyman Çirkin, "Mersin'den Adana'ya gelmiştim. Sigara almak için bakkala girdiğimde cüzdanımın olmadığını fark ettim. Hemen bankaları arayarak kredi kartlarımı iptal ettirdim" dedi.

Cüzdanını kontrol eden Çirkin, kartlarıyla birlikte 200 YTL parasının da eksiksiz olarak içerisinde olduğunu görünce, Kurtboğan'a 50 YTL harçlık vermek istedi. Teklif edilen parayı kabul etmeyen Kurtboğan, cüzdan bularak dost kazandığını söyledi.

(MK-AB-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title